Libnet.ro
UNICEF

10:30

Moscova ironizeaza Parlamentul European dupa restrictiile impuse: Oricum nu e nimic de facut acolo

B1 B1,
Moscova ironizeaza Parlamentul European dupa restrictiile impuse: Oricum nu e nimic de facut acolo

Oficialii de la Kremlin nu par prea ingrijorati de masurile pe care Parlamentul European le-a luat importiva mai multor diplomati din Rusia. Adjunctul ministrului de Externe rus, Serghei Riabkov, a declarat. continuă pe B1

Parlamentul European a luat masuri impotriva Rusiei, dupa publicarea listei negre

Parlamentul European a adoptat o serie de masuri impotriva Rusiei, dupa ce aceasta a trimis capitalelor europene o lista cu 89 de persoane declarate indezirabile pe teritoriul sau. in urma publicarii unei liste .

Moscova ironizeaza PE: in deciziile legate de Rusia exista din ce in ce mai putina ratiune

Ministerul rus de Externe a raspuns deciziei Parlamentului European de a restrictiona accesul in institutie al ambasadorului rus la UE, spunand ca oricum nu este nimic de facut acolo.

Martin Schulz interzice accesul ambasadorului Rusiei la UE in Parlamentul European

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a anuntat marti ca ambasadorului Rusiei pe langa Uniunea Europeana i-a fost interzis accesul in legislativ ca represalii contra listei intocmite de Kremlin cu 89 de cetateni europeni, critici ai politicii Moscovei, declarati indezirabili in Rusia, transmite AFP.

Lista neagra a Rusiei: Parlamentul European a interzis accesul ambasadorului rus la UE in legislativ

Lista neagra a Rusiei nu ramane fara consecinte. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a anuntat marti ca ambasadorului Rusiei pe langa Uniunea Europeana i-a fost interzis accesul in legislativ ca represalii contra listei negre intocmite de Kremlin cu 89 de cetateni europeni, critici ai politicii Moscovei, declarati indezirabili in Rusia.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )