Libnet.ro
UNICEF

19:30

Moscova: orice exercitii care sunt organizate in apropierea granitelor ruse, o potentiala amenintare

România Liberă România Liberă,
Moscova: orice exercitii care sunt organizate in apropierea granitelor ruse, o potentiala amenintare

Presedintele Comisiei de aparare din Duma camera inferioara a parlamentului rus) si fost comandant al Flotei ruse din Marea Neagra, amiralul Vladimir Komoiedov, a declarat luni ca nu considera necesar sa existe o reactie la fiecare actiune de demonstratie de forta in apropierea frontierelor ruse, insa a avertizat ca fortele armate ruse sunt pregatite sa raspunda oricarei provocari in Marea Neagra, relateaza agentia Tass, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Premierul turc, declaratie dura la adresa SUA: Orice tara care il adaposteste pe clericul Gulen nu poate fi un prieten si va fi considerata in razboi cu Turcia

Declaratie extrem de dura la adresa SUA din partea premierului turc in contextul tentativei de lovitura de stat din Turcia. Binali Yildirim a afirmat ca orice tara care il adaposteste pe.

Un obicei banal poate avea consecinte extrem de neplacute: Un medic avertizeaza asupra pericolelor la care sunt expusi oamenii care isi indeparteaza parul din nas (VIDEO)

Un medic, expert in otorinolaringologie ORL) avertizeaza asupra pericolelor la care sunt expusi oamenii care isi indeparteaza parul din nas. intr-un videoclip postat pe internet medicul.

MODUL BARBAR in care sunt tinuti prizonieri pucistii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia (FOTO)

Imagini terifiante cu unii dintre militarii care au luat parte la tentativa de lovitura de stat din Turcia. Dupa ce vineri seara armata a vrut sa-l dea jos de la putere pe presedintele Erdogan, aproximativ 290 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )