Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mostenitoarea casei de moda Nina Ricci, condamnta la trei ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Mostenitoarea casei de moda Nina Ricci, condamnta la trei ani de inchisoare

Mostenitoarea casei de moda si parfumerie Nina Ricci a fost condamnata la trei ani de inchisoare si la plata unor amenzi in valoare de 1 milion de euro pentru frauda fiscala, intr-un caz deschis in urma. continuă pe Antena3

Mostenitoarea casei de moda Nina Ricci, condamnta la trei ani de inchisoare pentru evaziune fiscala

Mostenitoarea casei de moda si parfumerie Nina Ricci a fost condamnata la trei ani de inchisoare si la plata unor amenzi in valoare de 1 milion de euro pentru frauda fiscala, intr-un caz deschis in urma dezvaluirilor din luna februarie legate de filiala elvetiana a bancii britanice HSBC.

Mostenitoarea imperiului Nina Ricci a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, in scandalul HSBC

Mostenitoarea imperiului de moda si parfumerie Nina Ricci, a fost condamnata in Franta pentru evaziune fiscala, relateaza Reuters. Arlette Ricci, nepoata Ninei Ricci, a fost condamnata la trei ani de.

Mosternitoarea imperiului Nina Ricci, condamnata in Franta la inchisoare pentru evaziune fiscala

Un tribunal parizian a decis luni ca mostenitoarea imperiului de moda si parfumerie Nina Ricci este vinovata de frauda fiscala intr-un proces rasunator declansat de dezvaluirea unei liste a celor care au folosit serviciile filialei elvetiene a HSBC Bank.

Un copil de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an, intr-o casa din statul american Ohio

Un copil in varsta de trei ani si-a impuscat mortal fratele de un an, intr-o casa din statul american Ohio, informeaza Washington Post. in casa din estul orasului Cleveland locuiau o mama si trei copii, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )