Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivarea judecatorilor: De ce a fost arestat Mircea Basescu

Adevărul Adevărul,
Motivarea judecatorilor: De ce a fost arestat Mircea Basescu

Mircea Basescu ar fi recunoscut ca a primit bani de la Bercea Mondial, insa spune ca suma ar fi fost un imprumut catre Marian Capatana pentru participarea la o licitatie. Magistratii Tribunalului Bucuresti nu au crezut aceasta versiune si au dispus arestarea. continuă pe Adevărul

De ce a fost arestat Mircea Basescu. Motivarea judecatorilor: A primit 250.000 euro pentru a-l elibera pe Bercea Mondial

Lucrurile incep sa iasa la lumina in uriasul scandal de coruptie in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu. Potrivit judecatorilor, inregistrarile care il invinovatesc pe Mircea.

Motivarea arestarii preventive a lui Mircea Basescu: Inregistrarile convorbirilor atesta intentia de ascundere a realitatii/ Inculpatii au recunoscut intalnirile cu persoanele care au cumparat influenta si primirea banilor

Tribunalul Bucuresti precieaza in motivarea pentru arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana ca inregistrarile convorbirilor inculpatilor au fost certificate ca probe si acestea arata ca cei doi inculpati aveau intentia de ascundere a realitatii. Acestia au recunoscut in declaratii ca s-au intalnit cu persoanele despre care se spune ca au cumparat influenta si primirea banilor, insa ei sustin ca este vorba de un imprumut. Judecatorul de drepturi si libertati afirma in document ca faptele presupus savarsite de inculpati sunt de natura sa provoace o puternica rezonanta in cadrul societatii; in consecinta, lipsa unei reactii prompte a sistemului judiciar si lasarea inculpatilor in libertate la momentul procesual de fata ar induce perturbari grave ale disciplinei publice. Judecatorul invoca optica celor doi inculpati in care dreptatea si libertatea au devenit o marfa ce se poate cumpara si vinde. Vezi motivarea in documentul atasat si principalele fragmente in text.

MOTIVAREA INSTANTEI Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial . Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

Motivare. Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial . Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial. Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

Fratele presedintelui a fost ARESTAT. Credeti ca Basescu va avea de pierdut?

Tribunalul Bucuresti a decis, in aceasta seara, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Mircea Basescu, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea.

Mircea Basescu a fost vizitat de fiica sa la inchisoare

Fratele presedintelui Basescu, aflat in arest, a fost vizitat in aceasta dimineata de fiica sa. Pana acum, Mircea Basescu a primit doar o punga cu medicamente pentru afectiunile la inima. Tribunalul Bucure.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au facut publica motivarea arestarii preventive a lui Mircea Basescu, relateazaB1 TV. Astfel, Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele. Totodata.

Mircea Basescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Basescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fratele presedintelui este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea Mond.

Mircea Basescu afla daca va fi sau nu arestat

Mircea Basescu a fost adus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea cererii procurorilor DNA de arestare preventiva, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )