Libnet.ro
UNICEF

06:30

MOTIVAREA INSTANTEI Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Adevărul Adevărul,
MOTIVAREA INSTANTEI Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial . Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva. continuă pe Adevărul

Motivare. Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial . Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial. Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

Motivarea judecatorilor: De ce a fost arestat Mircea Basescu

Mircea Basescu ar fi recunoscut ca a primit bani de la Bercea Mondial, insa spune ca suma ar fi fost un imprumut catre Marian Capatana pentru participarea la o licitatie. Magistratii Tribunalului Bucuresti nu au crezut aceasta versiune si au dispus arestarea.

Mircea Basescu a recunoascut: a luat bani de la clanul Mondial

Tribunalul Bucuresti a motivat decizia de arestare preventiva a lui Mircea Basescu prin faptul ca acesta a recunoscut atat intalnirea cu fiul lui Sandu Anghel, cat si primirea banilor de la familia acestuia. In plus, inregistrarile care au fost facute.

Motivarea arestarii preventive a lui Mircea Basescu: Inregistrarile convorbirilor atesta intentia de ascundere a realitatii/ Inculpatii au recunoscut intalnirile cu persoanele care au cumparat influenta si primirea banilor

Tribunalul Bucuresti precieaza in motivarea pentru arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana ca inregistrarile convorbirilor inculpatilor au fost certificate ca probe si acestea arata ca cei doi inculpati aveau intentia de ascundere a realitatii. Acestia au recunoscut in declaratii ca s-au intalnit cu persoanele despre care se spune ca au cumparat influenta si primirea banilor, insa ei sustin ca este vorba de un imprumut. Judecatorul de drepturi si libertati afirma in document ca faptele presupus savarsite de inculpati sunt de natura sa provoace o puternica rezonanta in cadrul societatii; in consecinta, lipsa unei reactii prompte a sistemului judiciar si lasarea inculpatilor in libertate la momentul procesual de fata ar induce perturbari grave ale disciplinei publice. Judecatorul invoca optica celor doi inculpati in care dreptatea si libertatea au devenit o marfa ce se poate cumpara si vinde. Vezi motivarea in documentul atasat si principalele fragmente in text.

Pentru Mircea Basescu si Capatana, libertatea este o marfa care se poate cumpara. MOTIVAREA deciziei de arestare preventiva

Judecatorul care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana arata in motivarea hotararii ca, pentru cei doi, dreptatea si libertatea au devenit o marfa care se poate .

Motivarea arestarii: Dreptatea si libertatea, marfa de vanzare pentru Mircea Basescu si Marian Capatana

Judecatorul care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana arata in motivarea hotararii ca, pentru cei doi, dreptatea si libertatea au devenit o marfa care se poate cumpara si vinde, fapt ce aduce atingere increderii in sistemul judiciar.

De ce a fost arestat Mircea Basescu. Motivarea judecatorilor: A primit 250.000 euro pentru a-l elibera pe Bercea Mondial

Lucrurile incep sa iasa la lumina in uriasul scandal de coruptie in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu. Potrivit judecatorilor, inregistrarile care il invinovatesc pe Mircea.

DNA: Faptele lui Mircea Basescu au un grad de pericol deosebit

Faptele de care sunt acuzati Mircea Basescu si Marian Capatana afecteaza increderea in intreg sistemul de justitie si au un grad de pericol deosebit, avand in vedere ca acestia au luat o suma mare de bani ca sa intervina pentru o persoana judecata.

De ce cere DNA arestarea lui Mircea Basescu: Faptele lui afecteaza increderea in justitie

Procurorii DNA sustin ca faptele de care sunt acuzati Mircea Basescu si Marian Capatana afecteaza increderea in intreg sistemul de justitie si au un grad de pericol deosebit, avand in vedere ca acestia au luat o suma mare de bani ca sa intervina pentru o persoana judecata pentru tentativa la omor, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )