Libnet.ro
UNICEF

01:05

MOTIVELE pentru care DNA cere retinerea si ARESTAREA deputatului Sebastian Ghita. Deputatii juristi discuta marti cazul lui

România Liberă România Liberă,
MOTIVELE pentru care DNA cere retinerea si ARESTAREA deputatului Sebastian Ghita. Deputatii juristi discuta marti cazul lui

Procurorii DNA cer retinerea si arestarea deputatului Sebastian Ghita pentru mai multe infractiuni grave pe care le-a comis sub paravanul protectiei autoritatilor. continuă pe România Liberă

MOTIVELE pentru care DNA cere retinerea si ARESTAREA deputatului Sebastian Ghita. Victor PONTA apare in referat

Procurorii DNA cer retinerea si arestarea deputatului Sebastian Ghita pentru mai multe infractiuni grave pe care le-a comis sub paravanul protectiei autoritatilor.

MOTIVELE pentru care DNA cere retinerea si ARESTAREA deputatului Sebastian Ghita

Procurorii DNA cer retinerea si arestarea deputatului Sebastian Ghita pentru mai multe infractiuni grave pe care le-a comis sub paravanul protectiei autoritatilor.

DNA cere arestarea in lipsa a fiului lui Dan Adamescu, Bogdan Alexander Adamescu. Acuzatiile: dare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer arestarea in lipsa a lui Bogdan Alexander Adamescu, fiului omului de afaceri Dan Adamescu, acuzat de dare de mita. Acest caz a fost disjuns din cel in care milionarul este acuzat ca ar fi dat mita unor judecatori de la Tribunalul Bucuresti.

DNA cere arestarea fiului omului de afaceri Dan Adamescu

Procurorii DNA au inaintat, vineri, Tribunalului Bucuresti propunerea de arestare in lipsa a omului de afaceri Bogdan Alexander Adamescu, acuzat de doua infractiuni de dare de mita. Comunicatul.

Fiul lui Dan Adamescu se afla in vizorul DNA, procurorii cer arestarea preventiva in dosarul in care e acuzat de dare de mita

Fiul lui Dan Adamescu, Bogdan Alexander, se afla pe lista neagra a DNA-ului. Procurorii cer arestarea preventiva a acestuia in dosarul in care este invinuit alaturi de tatal sau pentru ca a dat mita 15. 000 de euro si 23. 000 de lei judecatorilor Ion.

DNA cere documente de la MAE

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut documente de la MInisterul de Externe, in legatura cu un sistem informatic pentru diaspora.

Analiza New York Times: Motivul pentru care fratii sunt recrutii ideali pentru gruparile teroriste

O analiza New York Times arata ca fratii sunt recrutii ideali pentru gruparile teroriste. Se pot radicaliza reciproc si se ajuta in organizarea si ducerea la bun sfarsit a atentatelor. Potrivit.

STUDII. 6 motive pentru care pisicile ne ajuta sa fim sanatosi

Persoanele care au ca animele de companie pisici sunt mai rezistente la stres si intr-o forma fizica mai buna, arata un studiu citat de publicatia online Terra Femina.

Motivul nebunesc pentru care cei doi au calatorit spre munca imbracati asa - FOTO

Sa parasesti patul confortabil de acasa poate fi traumatizant pentru unii, mai ales in perioadele in care vremea e zgarcita cu temperaturile. Ei bine, o inventie revolutionara aduce o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )