Libnet.ro
UNICEF

15:00

Motivele pentru care poluarea ar trebui redusa cat mai curand

Playtech Playtech,
Motivele pentru care poluarea ar trebui redusa cat mai curand

Poluarea aerului poate conduce la mai mult de trei milioane de decese in fiecare an, potrivit unui nou studiu, iar 75% dintre acestea au loc in Asia. Poluarea atmosferica cauzeaza aparitia bolilorcardiace, pulmonare sau alte afectiuni serioase care au impact pe termen lung asupra sanatatii noastre. Accidentele vasculare sau atacurile de cord sunt responsabile pentru [] Motivele pentru care poluarea ar trebui redusa cat mai curand Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ponta: Suntem in fata unei provocari pentru care Europa nu e pregatita. Ideea de a ridica un zid nu rezolva problema

Premierul Victor Ponta a raspuns, marti, referitor la atacul ungar, ca suntem in fata unei provocari pentru care Europa nu e pregatita, iar decizia vecinilor nostri de a ridica un gard de sarma nu este una.

Aplicatia care te-ar ajuta sa treci mai usor peste o despartire

Un videoclip pe YouTube ne prezinta o aplicatie fictivacare ar putea ajuta utilizatorii sa treaca mai usor peste despartiri cu ajutorul melodiilor trupei Nickelback. Despartirile pot fi dificile pentru orice persoana,iar acesta este motivul pentru care o emisiune de divertisment a venit cu ideea unei aplicatii speciale pentru asemenea situatii. Dupa cum scrie site-ul CNET, [] Aplicatia care te-ar ajuta sa treci mai usor peste o despartire Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Motivul ireal pentru care Casnica de la Masterchef a intors toate capetele pe strada

Andreea Moldovan a primit numeroase apelative de-a lungul timpului, mai ales in timpul participarii la emisiunea Masterchef, care a si consacrat-o, scrie ziarulring. ro citand cancan. Ei bine, recent, casnica de la.

Andreea Esca, adevarul despre motivul pentru care nu si-a schimbat coafura de 20 de ani

Mi-am ales aceasta tunsoare pentru ca aveam parul foarte lung. inainte sa vin la ProTV am fost la un stagiu de pregatire la CNN si cineva de acolo mi-a zis ca, daca ma voi duce sa prezint un jurnal de.

Motivul HILAR pentru care procesul sefului CJ Harghita a fost AMANAT

Procesul in care seful CJ Harghita, Borboly Csaba, este acuzat de fapte de coruptie a fost amanat, marti, la Tribunalul Harghita, deoarece un inculpat din dosar nu a putut fi adus la instanta deorece politistii nu au avut benzina si nici fonduri pentru combustibil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )