Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul bizar pentru care acest tanar a fost concediat! Ar fi trebuit sa primeasca o medalie. Ce s-a intamplat dupa ce cazul a ajuns in presa

Antena3 Antena3,
Motivul bizar pentru care acest tanar a fost concediat! Ar fi trebuit sa primeasca o medalie. Ce s-a intamplat dupa ce cazul a ajuns in presa

Un tanar din Portland, Oregon si-a pierdut locul de munca la Home Depot sub motiv ca a incalcat politicile companiei, dupa ce a oprit rapirea unui copil, in timp ce era la. continuă pe Antena3

Motivul socant pentru care un barbat i-a taiat mana sotiei sale

Un barbat a fost arestat dupa ce i-a taiat degetele sotiei sale pentru ca aceasta a inceput cursurile unui liceu fara permisiunea sa, potrivit india. com. Barbatul in varsta de 30 de ani.

O adolescenta de 16 ani s-a spanzurat. Motivul socant pentru care a luat aceasta decizie

Drama intr-o familie din judetul Caras Severin! O adolescenta de 16 ani a decis sa-si puna capat zilelor. Motivul este de-a dreptul incredibil. Fata era suparata ca parintii sai nu ii acceptatu.

Motivul uimitor pentru care o femeie din Vaslui si-a ucis concubinul cu sapa, in vie

O femeie in varsta de 54 de ani din judetul Vaslui este acuzata ca, intr-un acces de furie si sub influenta bauturilor alcoolice, si-a ucis concubinul, cu mai multe lovituri aplicate cu o.

Motivul pentru care Oana Roman nu sta mult la plaja

Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care nu sta la soare niciodata. Vedeta a marturtisit ca motivul este unul medical, dar nici ea nu este adepta statului prea mult la soare pentru ca ii place o.

Oana Roman a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu se duce la plaja. Este dureros

A fost mereu criticata pentru silueta sa, iar multi ar crede ca acesta este motivul pentru care Oana Roman nu face plaja. Adevarul este insa mult mai dureros. Nu ii plac sa stau la soare,.

Raed Arafat a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu s-a casatorit niciodata

Celebrul medic Raed Arafat a explicat intr-o emisiune tv care este motivul pentru care nu s-a casatorit niciodata. Sunt o mie de raspunsuri care se pot da, dar uite asa, simplu: pentru ca era.

Adevaratul motiv pentru care actrita Tora Vasilescu nu are copii

Tora Vasilescu si-a deschis sufletul si a marturisit adevaratul motiv pentru care nu a avut niciun copil. Actrita a recunoscut si ca a facut un avort pentru ca era prea tanara ca sa devina.

Motivul pentru care consumul creste accelerat si incasarile de TVA scad dramatic. Statul intarzie platile

Bugetul Romaniei de anul acesta e construit pe o crestere de venituri de 14%, comparativ cu anul 2016. Bazandu-se pe aceasta crestere pe care si-a propus-o la inceputul anului, coalitia de guvernare a facut niste promisiuni electorale, pe care ar trebui acum sa le onoreze.

Horoscop zilnic - 10 iulie. Zodia pentru care saptamana incepe cu dificultati

Berbec Saptamana incepe cu tine in centrul atentiei. Toata lumea isi doreste sa petreaca timp cu tine, iar tu profiti de acest lucru. Taur Esti prins in probleme filosofice,.

Cine este si cum arata femeia pentru care fostul ginere al lui Basescu a fost la un pas sa fie omorat (FOTO)

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Basescu a ajuns dupa o seara de distractie sa fie amenintat cu moartea si cu un pistol la tampla. Scandalul a pornit de la noua iubita a lui Syda, cea cu care s-.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )