Libnet.ro
UNICEF

01:05

MOTIVUL pentru care Antonescu nu mai candideaza la prezidentiale

Antena3 Antena3,
MOTIVUL pentru care Antonescu nu mai candideaza la prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca retragerea sa din cursa pentru prezidentiale a fost determinata de faptul ca nu putea expune partidul la o dezbatere legata de oportunitatea. continuă pe Antena3

Antonescu explica de ce nu mai candideaza la prezidentiale cu toate ca avea 'cele mai multe atuuri'

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca decizia sa de a se retrage din cursa pentru prezidentiale pentru a nu da curs dezbaterii din partid cu privire la oportunitatea candidaturii sale sau a lui Klaus Iohannis, adaugand ca.

Companii-muzeu: 7 firme care vor sa intre in istorie

Strategie de marketing sau dorinta de a scrie istorie? Oricare ar fi motivul pentru care tot mai multe companii de renume mondial decid sa deschida un muzeu, un lucru este cert: cresterea vizitatorilor si contributia la renumele brandului vor fi pe.

4 motive pentru care femeile sunt infidele

Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de Th.

Arestarea sotiei si problemele din firma, motivele pentru care Ilie Vonica si-a luat viata

Surse judiciare apropiate anchetei mortii omului de afaceri Ilie Vonica sustin ca acesta a scris, in scrisoarea lasata inainte de a se arunca spre moarte, ca motivele care il imping spre acest gest sunt.

5 motive pentru care sa iti iei un caine

Exista o comunitate a oamenilor iubitori de animale, in special de caini, la care vei adera din prima clipa in care ai un catelus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )