Libnet.ro
UNICEF

10:00

Motivul pentru care Barack Obama nu va participa la funeraliile lui Muhammad Ali. Opinia publica a strambat din nas

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Barack Obama nu va participa la funeraliile lui Muhammad Ali. Opinia publica a strambat din nas

Fostul mare boxer Muhammad Ali va fi inmormantat vineri, laLouisville SUA), la ceremonie urmand a participa mari personalitati ale lumii. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care angajatii acestui stat nu vor mai avea acces la Internet este un semnal de alarma

Guvernul din Singapore a decis ca toate computerele folosite de functionarii publici sa aiba accesul la internet blocat, incepand cu luna mai a anului 2017. Miscarea pare cel putin drastica, iar potrivit Mashable mai mult de 100. 000 de computere vor ramane fara Internet, cu scopul de a minimiza riscurile de securitate. Un purtator de cuvant [].

Barack Obama anunta ca o sustine pe Hillary Clinton

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a anuntat joi ca o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, informeaza AFP, citata de Agerpres. Sunt cu ea, a declarat Obama.

Alegeri in SUA: Barack Obama isi anunta sustinerea pentru Hillary Clinton, Bernie Sanders se retrage

Presedintele american Barack Obama si-a anuntat sprijinul public pentru candidatura la alegerile prezidentiale a lui Hillary Clinton, dupa ce Bernie Sanders, contracandidatul fostului secretar al Departamentului de Stat, a promis ca se va retrage din cursa pentru nominalizarea democratilor dupa ultima runda a alegerilor primare.

Hillary Clinton, felicitata de Barack Obama pentru victoria in cursa alegerilor primare democrate

Hillary Clinton a fost felicitata de Barack Obama pentru obtinerea majoritatii de delegati necesare investiturii democrate la presedintia SUA. Hillary Clinton a obtinut, marti, victoria in cursa.

Barack Obama anunta ca o sustine pe Hillary Clinton

Presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat, astazi, ca o sustine pe Hillary Clinton pentru a reprezenta Partidul Democrat in scrutinul prezidential din noiembrie, informeaza CNN.

Barack Obama a facut spectacol in cadrul unei emisiuni televizate. Presedintele american, despre Donald Trump: Portocaliu nu este noul negru (VIDEO)

Barack Obama a cantat principalele realizari din timpul mandatelor sale, in cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon, de la postul american de televiziune NBC. Presedintele american a profitat de ocazie sa.

Exces de putere: Motivul surprinzator pentru care Nicusor Dan a pierdut alegerile

Nicusor Dan a vorbit, la Exces de putere, despre alegerile locale din 5 iunie, pe care le-a pierdut in fata candidatului PSD cu cateva procente, precum si despre parcursul electoral al Uniunii Salvati.

Faze tari: Se pregatea sa coboare de pe scara rulanta, cand totul a luat o intorsatura neasteptata; Politistii-gardieni, trimisi la scoala. Ordin: invatati romanes; Ceva nu miroase bine. Motivul halucinant pentru care o tanara si-a folosit geanta pe post

Povestea uluitoare din spatele imaginii. Ce se ascunde, de fapt, sub barba care nu a mai fost tunsa de 8 luni. Timp de peste 25 de ani, Rose Geil s-a luptat cu excesul de. Sex ca in filme intr-un metrou din Rusia. Sexul nu mai este de mult un subiect tabu pentru tineri.

Motivul pentru care un manager nu vede cu ochi buni cresterea salariului minim din 2016

Cresterea salariului minim pe economie a avut loc in urma cu aproximativ o luna de zile, cand peste un milion de angajati s-au bucurat de majorarea veniturilor. Vianney du Parc, director general al companiei Edenred, considera insa ca aceasta nu este o masura benefica pentru Romania, in contextul in care o serie de companii nu vor putea acoperi din venituri cresterea salariala.

4 motive reale pentru care relatiile se destrama

Relatiile de iubire incep frumos, dar de cele mai multe ori se destrama nu din cauza unor argumente reale, ci din cauza scenariilor lipsite de fundament pe care ni le construim in mintea noastra. Potrivit psihologilor,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2846 seconds )