Libnet.ro
UNICEF

20:00

Motivul pentru care statul vrea despagubiri de 6 MLD. $ de la Bank of America

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Motivul pentru care statul vrea despagubiri de 6 MLD. $ de la Bank of America

O agentie federala din SUA responsabila de supravegherea companiilor de creditare ipotecara Fannie Mae si Freddie Mac vrea sa obtina de la Bank of America despagubiri de 6 miliarde dolari pentru practici de dinaintea crizei financiare, au declarat. continuă pe Wall-Street Ro

Motivul pentru care o agentie guvernamentala din SUA vrea despagubiri de 6 miliarde de dolari de la Bank of America

O agentie federala din SUA responsabila de supravegherea companiilor de creditare ipotecara Fannie Mae si Freddie Mac vrea sa obtina de la Bank of America despagubiri de 6 miliarde dolari pentru practici de dinaintea crizei financiare, au declarat.

Motivul pentru care grecii au preferat Romania si nu Islanda

Ne-am intrebat astazi citind presa din Grecia de ce totusi elenii s-au bucurat ca au cazut cu noi si nu cu Islanda, aparent cel mai slab adversar. Rapunsul lor nu a intarziat mult sa apara si pare sa aiba totusi o motivatie care sta in picioare: distanta.

Cercetatori: Sistemul de eliminare a reziduurilor, principalul motiv pentru care dormim

O echipa americana de oameni de stiinta sustine ca ar fi descoperit motivul pentru care oamenii dorm, iar unul dintre motive ar fi pentru eliminarea toxinelor reziduale adunate pe parcursul unei zile solciitante.

Statul vrea sa obtina intre 311,7 milioane euro si 415,6 milioane euro pentru 15% din actiunile Romgaz

Statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz la preturi intre 24 si 32 lei pe titlu, estimand sa obtina intre 1,38 miliarde lei 311,7 milioane euro) si 1,85 miliarde lei 415,6 milioane euro), a declarat ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, la finalul sedintei de Guvern de astazi in care a fost aprobata Hotararea privind lansarea listarii pe bursa a Romgaz, conform surselor de presa.

Statul vrea sa obtina pana la 415,6 mil euro pentru 15% din actiunile Romgaz

Statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz la preturi intre 24 si 32 lei pe titlu, estimand sa obtina intre 1,38 miliarde lei 311,7 milioane euro) si 1,85 miliarde lei 415,6 milioane euro). Titlurile.

Oficial american: Singurul motiv pentru care am invadat Irak a fost acela ca eram in cautarea unei tinte

Singurul motiv pentru care am invadat Irak-ul a fost acela ca eram in cautarea unei tinte, sunt cuvintele unui oficial din fosta administratie Bush, asa cum au fost ele reproduse in cartea reporterului New York.

Oferta Romgaz incepe marti, cu o zi mai tarziu decat a anuntat Departamentul pentru Energie

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea prospectului si lansarea operatiunii, scrie Mediafax.

Oferta pentru listarea Romgaz - de marti

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, potrivit prospectului aprobat vineri seara de Autoritatea de Supraveghere Financiara. ---- * Update 10:41 Romgaz: Guvernul va continua sa aiba o influenta semnificativa asupra societatii Conducerea companiei Romgaz Medias se asteapta ca Guvernul sa continue sa aiba o influenta semnificativa asupra societatii ulterior ofertei pentru listarea ei la bursa si sa ia unele decizii care sa nu fie un succes economic pentru producatorul de gaze.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )