Libnet.ro
UNICEF

07:30

Motoc: Dupa retragerea produselor Hexi Pharma, am primit dezinfectanti de la armata americana, temporar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Motoc: Dupa retragerea produselor Hexi Pharma, am primit dezinfectanti de la armata americana, temporar

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a declarat, miercuri dimineata, ca a fost sistata folosirea dezinfectantilor Hexi Pharma in teatrele de operatii si in spitalele MApN, iar pentru inlocuirea rapida a produselor Armata americana a pus la dispozitie un. continuă pe Wall-Street Ro

Parchetul General, anunt despre ancheta in cazul Hexi Pharma. Ce masuri au dispus procurorii

Procurorii Parchetului General au dispus efectuarea a doua expertize tehnico-stiintifice asupra produselor de la Hexi Pharma, in cadrul anchetei privind dezinfectantii diluati din spitale, scrie.

O noua bomba in scandalul Hexi Pharma: Militarii romani, trimisi pe campul de lupta cu dezinfectanti diluati

Noi date incendiare ies la suprafata dupa scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma. Se pare ca celebrele substante au fost folosite si de catre Armata Romana, care a trimis militarii romani.

Procurorii cer expertize pentru produsele Hexi Pharma

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General au dispus efectuarea a doua constatari tehnico-stiintifice asupra produselor Hexi Pharma.

Auditorul Silviu Magureanu, despre dezinfectantii indoiti cu apa de la Hexi Pharma: Pretul cel mai scazut va distruge Romania

Dupa declansarea scandalului Hexi Pharma, oamenii din sistem au prins curaj si au inceput sa vorbeasca. Este cazul auditorului independent Silviu Magureanu, care a criticat dur pe Facebook situatia Spitalul de Copii din Brasov, unde a descoperit nereguli grave.

Hexi Pharma, pericol de moarte si peste granite. Ne-am trimis soldatii pe frontul NATO cu dezinfectanti diluati

Hexi Pharma a ajuns si peste granite, unde a pus in pericol viata militarilor nostri. Ne-am trimis soldatii pe frontul NATO cu dezinfectanti diluati, scrie Gazeta Sporturilor. MApN le-a spus celor de la.

Corpul de control al prim-ministrului in control la Spitalul Judetean din Craiova. Verifica modalitatea in care au fost achizitionati dezinfectanti Hexi Pharma

Cel mai mare spital din Oltenia nu mai foloseste dezinfectantii achizitionati de la Hexi Pharma. Corpul de control al prim-ministrului a venit in aceasta dimineata in control la Spitalul Judetean din Craiova.

DSP Vaslui, acuzata ca ar fi fost distribuitor al Hexi Pharma. Frizeriile reclama ca ar fi fost obligate sa cumpere dezinfectanti agreati de DSP in schimbul obtinerii autorizatiilor

Mai multi proprietari de frizerii din Vaslui au declarat pentru Vremea Noua, ca pentru a primi autorizatiile de functionare, au fost constransi de inspectorii Directiei de Sanatate Publica sa cumpere dezinfectanti de la o firma care, la randul ei, se aproviziona de la Hexi Pharma.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantilor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectanti care s-au dovedit a fi diluati in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantilor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantii Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

Parchetul General continua ancheta in cazul Hexi Pharma

Parchetul General face noi precizari oficiale despre ancheta in cazul producatorului de dezinfectanti Hexi Pharma.

UPDATE. Primul termen in procesul privind insolventa Hexi Pharma. Procurorii au dispus expertize asupra produselor firmei. Ce vor decide judecatorii

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca, marti, cererea de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma. Luni, Judecatoria Sectorului 5 a decis blocarea insolventei Hexi Pharma. Aceasta decizie va cantari greu in procesul de la Tribunalul Bucuresti.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )