Libnet.ro
UNICEF

05:30

O noua bomba in scandalul Hexi Pharma: Militarii romani, trimisi pe campul de lupta cu dezinfectanti diluati

B1 B1,
O noua bomba in scandalul Hexi Pharma: Militarii romani, trimisi pe campul de lupta cu dezinfectanti diluati

Noi date incendiare ies la suprafata dupa scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma. Se pare ca celebrele substante au fost folosite si de catre Armata Romana, care a trimis militarii romani. continuă pe B1

Scandalul Hexi Pharma: Controale inopinate in spitalele din tara ale Corpului de control al premierului

Scandalul Hexi Pharma a dus la desfasurarea controalelor inopinate pe teritoriul tarii. Corpul de control al premierului desfasoara controale inopinate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din.

Catalin Tolontan, in scandalul Hexi Pharma: De ce nu convoaca Parlamentul conducerea SRI ca sa aflam ce-i cu informarile? (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan cere interventia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie in scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, invocand faptul ca, avand in vedere c.

Scandalul Hexi Pharma: Verificari la Spitalul de Arsi, Victor Babes si la Institutul Oncologic (VIDEO)

Mai multe controale au loc la Spitalul de Arsi, la Spitalul Victor Babes si la Institutul Oncologic, iar politistii ridica mai multe documente, in cadrul dosarului Hexi Pharma, arata B1 TV. Cel mai.

Scandalul Hexi Pharma are repercusiuni: Din cauza lipsei dezinfectantilor, unele spitale nu mai opereaza pacienti (VIDEO)

Pacienti nevoiti sa astepte chiar si doua saptamani pentru o operatie, teama si haos. Sunt doar cateva dintre efectele crizei dezinfectantilor diluati. La Spitalul de Pediatrie din Galati, opt co.

Incredibil. Soldatii trimisi in teatrele de operatiuni ale NATO, tratati cu dezinfectante produse de Hexi Pharma

Pericolul venea din tara, de fapt, pentru militarii romani care au luptat in misiunile NATO, in uoltimii 10 ani. Potrivit unui comunicat al Ministerului Apararii Nationale, in ultimii 10 ani,ranile militarilor romani din teatrele de operatiuni, au fost dezinfectate cu produse Hexi Pharma.

Militarii NATO, ingrijiti cu produse diluate de la Hexi Pharma. Mihnea Motoc: A fost sistata folosirea dezinfectantilor si i-am inlocuit

Timp de zece ani, ranile soldatilor romani care au luptat in misiuni NATO au fost dezinfectate cu produse Hexi Pharma, arata cea mai recenta investigatie publicata pe tolo. ro.

Tariceanu arunca bomba: Sunt suspiciuni ca in spatele Hexi Pharma s-ar afla un serviciu secret

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca exista suspiciuni ca in spatele firmei Hexi Pharma.

Hexi Pharma, infiintata de persoane cu legaturi adanci in fosta nomenclatura. Cine sunt acestia si ce functii au avut inainte si imediat dupa Revolutie (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile in scandalul dezinfectantilor diluati. Hexi Pharma a fost creata, imediat dupa Revolutie, de reprezentanti ai fostei nomenclaturi, potrivit siteului euractiv. ro. Mai mult, cel care a.

DSP Vaslui, acuzata ca ar fi fost distribuitor al Hexi Pharma. Frizeriile reclama ca ar fi fost obligate sa cumpere dezinfectanti agreati de DSP in schimbul obtinerii autorizatiilor

Mai multi proprietari de frizerii din Vaslui au declarat pentru Vremea Noua, ca pentru a primi autorizatiile de functionare, au fost constransi de inspectorii Directiei de Sanatate Publica sa cumpere dezinfectanti de la o firma care, la randul ei, se aproviziona de la Hexi Pharma.

UPDATE. Hexi Pharma renunta la insolventa. Conducerea firmei a retras cererea de la Tribunalul Bucuresti

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca, marti, cererea de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma. Luni, Judecatoria Sectorului 5 a decis blocarea insolventei Hexi Pharma. Aceasta decizie va cantari greu in procesul de la Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )