Libnet.ro
UNICEF

06:15

Motorina in Romania este mai scumpa decat in 17 state europene

Antena3 Antena3,
Motorina in Romania este mai scumpa decat in 17 state europene

Romania este in prima parte a clasamentului european din punct de vedere al pretului la carburanti. in Romania, motorina este mai scumpa decat in state precum Germania sau Austria. Nu mai putin de 17 tari memb. continuă pe Antena3

Bunica vehiculelor electrice s-a vandut mai scump decat o masina de lux

Masinile electrice reprezinta un trend in plina dezvoltare, dar ce poate putini stiu este ca astfel de vehicule nu reprezinta minunea secolului 21. O masina electrica in varsta de 110 ani s-a vandut weekendul acesta pentru 95 de mii de dolari. Licitatia a adus aminte de faptul ca in industria automobilelor, benzina nu a fost [] Bunica vehiculelor electrice s-a vandut mai scump decat o masina de lux Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta, pe Facebook: Romania este la fel de sigura, precum statele dezvoltate din UE

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca, la momentul actual, cu un procent de doar 7,8% risc de default, Romania este considerata o tara la fel de sigura si stabila economic precum statele dezvoltate din UE.

Motorina e mai scumpa in Romania decat in 17 tari din Europa: Luxemburgul are cel mai ieftin carburant (VIDEO)

Motorina e mai scumpa in Romania decat in 17 tari din Europa. Un raport al Oil Bulletin arata ca in state precum Austria, Belgia, Luxemburg, Cehia, Franta, Germania, Grecia si chiar Bulgaria, pretul.

Un nou update la Windows strica mai mult decat repara

Cat se poate de senini, cei de la Microsoft au lansat zilele trecute un update la Windows care nu va mai lasa sa va jucati toate jocurile protejate cu SafeDisc. in fuga lor dupa un set de standarde de securitate arbitrare, cei de la Microsoft au lansat un nou patch menit pentru PC-urile care ruleaza [] Un nou update la Windows strica mai mult decat repara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Inca o lovitura la adresa ipocriziei din industria auto: Un raport independent arata ca exista masini la care consumul real este si cu 50% mai mare decat cel comunicat de constructor

Se stie ca datele oficiale de consum comunicate de producatorii auto sunt obtinute la teste regizate cu grija, pentru ca cifrele sa sune cat mai bine, insa un raport al ONG-ului Transport Environment arata ca diferenta dintre realitate si teste ajunge la un uimitor 50%. In medie, emisiile de CO2 sunt cu 40% mai mari in trafic, decat in laborator, fiindca producatorii au gasit tot mai multe metode de a manipula testele, mai ales ca in 2001 diferenta dintre laborator si realitate era de numai 8%. Scandalul Volkswagen este un avertisment ce arata ca testele trebuie schimbate fiindca producatorii auto fac abuzuri, spun realizatorii raportului.

Ministrul apararii de la Chisinau spune ca armata Republicii Moldova are buget mai mic decat cea transnistreana

Bugetul armatei moldovene este inferior celui al asa-numitei armate a regiunii transnistrene, a spus ministrul Apararii de la Chisinau, Anatol Salaru, potrivit Unimedia.

Ambulantele din Braila, mai bolnave decat pacientii pe care ii transporta la spital. Nu ai nicio siguranta ca ajungi la pacient sau ca te mai intorci

Starea ambulantelor care opereaza in judetul Braila este sub orice critica. O spune chiar directorului Serviciului de Ambulanta Judetean Braila, dr. Florin Stefan, potrivit caruia, din 41 de ambulante, 10 sunt defecte si trase pe dreapta, iar restul au grave probleme, care le-ar putea oricand scoate din functiune.

5 lucruri din casa mai murdare decat WC-ul. De ce prosoapele de baie sau de bucatarie, barba barbatilor, frigiderul si geanta femeilor sunt focare de infectie

Studii recente arata ca geanta unei femei si barba unui barbat contin mai multe bacterii decat un vas de toaleta. Pe lista celor mai murdare obiecte din viata unui om se regasesc si cateva ustensile folosite in bucatarie si aparate electrocasnice.

Prognoza meteo pentru octombrie-decembrie: Temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal iar regimul precipitatiilor va fi unul excedentar

Temperaturile medii lunare se vor situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, in urmatoarele trei luni, in timp ce regimul precipitatiilor va fi unul excedentar atat in ultimele luni de toamna, cat si in prima luna de iarna, reiese din prognoza meteorologica valabila pentru intervalul octombrie - decembrie 2015, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Agerpres.

UNICEF: Romania este pe ULTIMUL loc in UE la investitiile in domeniul EDUCATIEI

Bugetul total repartizat de Romania pentru educatie a scazut considerabil in perioada crizei economice, pozitionand Romania pe ultimul loc din UE in ce priveste investitia in educatie, releva un studiu al UNICEF prezentat vineri la Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )