Libnet.ro
UNICEF

01:05

MRU, cazut in dizgratia presedintelui Traian Basescu?

Antena3 Antena3,
MRU, cazut in dizgratia presedintelui Traian Basescu?

Traian Basescu si-a serbat ziua de nastere la Castelul Foisor, locul in care obisnuieste sa se cazeze atunci cand merge la munte, scrie Mediafax. La petrecere au participat toti liderii PDL, in afara de. continuă pe Antena3

Ponta: Serviciul de Protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare presedintelui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Alexandria, ca Serviciul de protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare presedintelui Traian Basescu cu ocazia zilei sale de nastere, precizand ca.

Cele mai sinistre minciuni ale presedintelui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei un rezumat al celor mai sinistre minciuni spuse de presedintele Traian Basescu de-a lungul mandatelor.

Antonescu: Nu exista un plan de SUSPENDARE a lui Traian Basescu. ...

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca, momentan, nu exista niciun plan privind suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca nu ne aflam in fata unei incalcari a Constitutiei. In acest context, Antonescu a subliniat, insa, ca daca seful statului ar refuza un premier de la USL dupa castigarea alegerilor, atunci suspendarea se declanseaza imediat, informeaza Mediafax. Presedintele PNL a spus ca nu exista un plan de suspendare a presedintelui Basescu, nici inainte si nici dupa alegeri. El a .

Ion Iliescu despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: Discutia este inutila

Ion Iliescu a declarat vineri, la Romania TV, ca nu este momentul potrivit pentru o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, deoarece nu au aparut elemente in plus care sa justifice suspendarea, in comparatie cu suspendarea din vara. Totodata, Iliescu a spus ca a avut retineri fata de toate procedurile de suspendare a lui Traian Basescu din functie, relateaza rtv. net.

Iliescu: Nu este momentul potrivit pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu

Ion Iliescu a declarat astazi ca nu este momentul potrivit pentru o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, deoarece nu au aparut elemente in plus care sa justifice suspendarea, in comparatie cu suspendarea din vara, informeaza rtv. net.

Traian Basescu implineste 61 de ani. Ce ii doresti presedintelui Romaniei?

Presedintele Romaniei Traian Basescu implineste, duminica, 61 de ani. O parte dintre politicieni l-au felicitat inca de sambata.

Deutsche Welle: Traian Basescu s-ar intelege mai bine cu Martin Schulz decat opozantii sai

Vizita in Romania a presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, a scos la iveala un paradox, comenteaza Deutsche Welle, care considera ca Traian Basescu s-ar putea intelege mai bine cu presedintele PE decat opozantii sai.

Crin Antonescu: Nu exista un plan pentru suspendare, dar daca Basescu refuza numirea lui Victor Ponta ca premier, declansam procedura suspendarii imediat

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Romania TV ca nu exista in acest moment un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta nu a incalcat Constitutia de cand a revenit la Cotroceni, dar daca seful statului refuza sa-l numeaza pe Victor Ponta premier dupa alegeri, imediat vom declansa procedura suspendarii. Emisiune in desfasurare.

Crin Antonescu: Nu exista un plan de suspendare, dar daca Basescu refuza numirea lui Ponta ca premier, declansam procedura suspendarii imediat

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Romania TV ca nu exista in acest moment un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta nu a incalcat Constitutia de cand a revenit la Cotroceni, dar daca seful statului refuza sa-l numeaza pe Victor Ponta premier dupa alegeri, imediat vom declansa procedura suspendarii.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil, o criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de drept,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )