Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mugur Isarescu, despre limitarea platilor in numerar: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii

Hotnews Hotnews,
 Mugur Isarescu, despre limitarea platilor in numerar: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii

Limitarea platilor in numerar, mai ales la tranzactii cu terenuri, aminteste de dictonul drumul spre iad e pavat cu bune intentii, spune guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care apreciaza ca initiatorii nu cunosc birocratia mare a unei astfel de tranzactii si se mira ca multe terenuri sunt nelucrate, relateaza agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Isarescu, despre limitarea platilor in numerar: Cum reusim sa aducem un biet batran cu 2.000 de metri patrati la banca pentru o tranzactie

Limitarea platilor in numerar, mai ales la tranzactii cu terenuri, aminteste de dictonul drumul spre iad e pavat cu bune intentii, spune guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care apreciaza ca initiatorii nu cunosc birocratia mare a unei astfel.

Isarescu, despre limitarea platilor in numerar: Drumul spre iad este pavat cu intentii bune. Vanzarea de terenuri la tara ar fi un chin pentru cei in varsta

Limitarea platilor in numerar, mai ales la tranzactii cu terenuri, aminteste de dictonul drumul spre iad e pavat cu bune intentii, spune guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care apreciaza ca initiatorii nu cunosc birocratia mare a unei astfel de tranzactii si se mira ca multe terenuri sunt nelucrate.

UPDATE. Ponta, discutii cu Isarescu despre acordul cu FMI.

Victor Ponta a declarat, joi, ca a discutat cu Mugur Isarescu despre acordul cu FMI si injumatatirea ratei la credite. --- Premierul Victor Ponta se afla la sediul Bancii Nationale a Romaniei, unde are o discutie cu guvernatorul Mugur Isarescu, la care participa insa si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, precum si conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), relateaza Mediafax, citand surse oficiale. Citeste si: Isarescu, spre deosebire de Ponta, nu cunoaste tari in .

Mazare nu vrea limitarea platilor in numerar

Liderul social-democratilor constanteni, Radu Mazare, a declarat, astazi, ca va cere conducerii centrale a PSD sa nu fie de acord cu proiectul de ordonanta lansat de liberali privind limitarea plafonului platilor efectuate in numerar, considerand ca se va produce un dezastru in economia romaneasca, potrivit surselor de presa.

Mugur Isarescu: Schema fiscala privind restructurarea creditelor, un prim pas spre impozit diferentiat

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, considera ca schema fiscala privind restructurarea creditelor reprezinta un prim pas spre diferentierea impozitarii, prin limita de venit de 1. 600 de lei impusa pentru clientii.

Mugur Isarescu: Reesalonarea creditelor nu este obligatorie

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, spune ca bancile nu pot fi obligate sa reesaloneze creditele fara restante, dar pot opta sa usureze platile pentru clientii care au probleme in a achita ratele. Isarescu.

Mugur Isarescu: Leul s-a aflat intr-o zona de echilibru comparativ cu celelalte valute

Evolutia leului in raport cu celelalte valute s-a aflat, anul trecut, intr-o zona de echilibru, intr-un interval de 5%, a declarat, joi, citat de Agerpres, Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, care a prezentat joi Raportul asupra inflatiei. In mare masura, evolutia leului s-a plimbat intr-un interval de 5%, intr-o zona de echilibru, miscari care nu pun probleme Bancii Centrale. Nici in cazul celorlalte trei valute comparabile cu noi forintul, zlotul si coroana ceha), miscarile nu au fost foarte mari si s-au incadrat in 7-8%. Aceste miscari sunt total explicabile. Mai devreme sau mai tarziu vom intra in sistemul european al cursurilor de schimb. Exista o exceptie a leului in raport cu coroana ceha, cu o depreciere de aproape 6%, a afirmat Isarescu.

Mugur Isarescu, inspirat de Puya! Seful BNR da de inteles ca hit-ul poate fi o lectie de economie pe ritmuri de hip-hop

Baga bani este un indemn corect. O spune chiar guvernatorul Mugur Isarescu, amuzat de versurile piesei lui Puya. intrebat de un jurnalist daca trebuie sa ii dam crezare artistului, seful Bancii Nationale da.

Victor Ponta si Daniel Chitoiu, intalnire cu Mugur Isarescu la sediul BNR

Premierul Victor Ponta a avut joi dupa-amiaza la sediul Bancii Nationale a Romaniei, o discutie cu guvernatorul Mugur Isarescu, La intalnire a participat si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, precum si.

Mugur Isarescu, de acord cu Puya pentru melodia Baga bani: S-a luat Nobel pentru idei contrare

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu este de acord cu versurile melodiei Baga bani, lansata in vara de Puya si Don Baxter, si arata astfel ca dilema intre economisire si consum a fost dezbatuta de mari economisti si s-au luat premii Nobel pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )