Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Ponta, discutii cu Isarescu despre acordul cu FMI.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta, discutii cu Isarescu despre acordul cu FMI.

Victor Ponta a declarat, joi, ca a discutat cu Mugur Isarescu despre acordul cu FMI si injumatatirea ratei la credite. --- Premierul Victor Ponta se afla la sediul Bancii Nationale a Romaniei, unde are o discutie cu guvernatorul Mugur Isarescu, la care participa insa si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, precum si conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), relateaza Mediafax, citand surse oficiale. Citeste si: Isarescu, spre deosebire de Ponta, nu cunoaste tari in . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta participa, la Soci, la deschiderea JO.

Premierul Victor Ponta va participa, vineri, la Soci, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna, conform Mediafax. Citeste si: Flacara olimpica ajunge la Soci; manifestatii impotriva unei legi moscovite, in intreaga lume Ponta va participa si la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus Vladimir Putin. La ceremonie vor participa aproximativ 70 de sefi de stat din intreaga lume, conform ministrului sporturilor din Rusia, Vitali Mutko, relateaza .

Ponta: Basescu va semna acordul cu FMI

Guvernul NU vrea sa renunte la aplicarea accizei suplimentare pentru benzina de la 1 aprilie. Premierul a discutat despre aceasta noua acciza cu delegatia FMI, iar intalnirea s-a incheiat in urma cu cateva.

Mugur Isarescu, despre limitarea platilor in numerar: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii

Limitarea platilor in numerar, mai ales la tranzactii cu terenuri, aminteste de dictonul drumul spre iad e pavat cu bune intentii, spune guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care apreciaza ca initiatorii nu cunosc birocratia mare a unei astfel de tranzactii si se mira ca multe terenuri sunt nelucrate, relateaza agentia Mediafax.

Isarescu, despre limitarea platilor in numerar: Cum reusim sa aducem un biet batran cu 2.000 de metri patrati la banca pentru o tranzactie

Limitarea platilor in numerar, mai ales la tranzactii cu terenuri, aminteste de dictonul drumul spre iad e pavat cu bune intentii, spune guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care apreciaza ca initiatorii nu cunosc birocratia mare a unei astfel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )