Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mugur Isarescu: Exista semne de consolidare a revenirii economice

România Liberă România Liberă,
Mugur Isarescu: Exista semne de consolidare a revenirii economice

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat la prezentarea Raportului privind inflatia ca aprecierea leului fata de euro si reducerea primei de risc sunt in linie cu tendinta regionala, informeaza Hotnews. continuă pe România Liberă

Mugur Isarescu, despre clientii cu credite in franci: Nimeni nu ne poate cere ca din empatie sa incalcam grosolan legea

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu a declarat luni ca Banca Nationala a Romaniei nu este abilitata prin lege sa intervina in relatiile contractuale dintre clienti si institutiile de credit si nici sa.

Mugur Isarescu justifica minciuna cu uitarea

Criza creditelor in franci elvetieni CHF) face victime. in timp ce Mugur Isarescu se balbaie pe marginea unui imprumut pe care, initial, a uitat ca l-a avut la Volksbank, dupa care si-a amintit de el - potrivit consilierului sau Adrian Vasilescu - un client din Pitesti, imprumutat in CHF, s-a sinucis dupa explozia francului, conform televiziunilor de stiri.

Mugur Isarescu, mai rau ca Ceausescu

ACTUALIZARE 12:55 Debitorii cu credite in valuta s-au strans astazi, in fata Palatului Parlamentului, pentru un miting de protest, participantii scandand Mugur Isarescu, mai rau ca Ceausescu, Avocatul bancilor, Isarescu, dictator, Nu le mai platim, sau Hotii, camatarii.

Surpriza care ar putea fi anuntata azi din partea BNR. Ce anunt ar putea face Mugur Isarescu

Guvernatorul BNR, Murgur Isarescu, prezinta azi, intr-o conferinta speciala Raportului trimestrial asupra inflatiei, in Romania. La prognoza din noiembrie, BNR a redus estimarea privind inflatia de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2835 seconds )