Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mugur Isarescu: intr-un trimestru am platit 3 miliarde de lei vechi catre stat. Mi se pare chiar prea mult

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu: intr-un trimestru am platit 3 miliarde de lei vechi catre stat. Mi se pare chiar prea mult

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat,marti, ca in ultima perioada a devenit tot mai greu sa faci afaceri in Romania. Guvernatorul Bancii Nationale a Romanieia dat exemplu chiar firma la care este. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu, nemultumit de fiscalitatea excesiva din tara noastra

Guvernatorul BNR a dezvaluit marti ca firma unde este actionar majoritar a platit, intr-un trimestru, trei miliarde de lei vechi echivalentul a 300. 000 de lei noi) drept impozit pe profit si si-a aratat nemultumirea fata de fiscalitatea excesiva din Romania.

Isarescu si fiscalitatea: Mi se pare chiar mai greu. Intr-un trimestru am platit 3 mld. lei vechi catre stat

Guvernatorul BNR spune ca fiscalitatea este chiar mai impovaratoare decat in urma cu doi ani si a dat ca exemplu, in lei vechi, suma pe care firma la care este actionar a trebuit s-o achite la stat intr-un singur trimestru, adaugand ca ajustarea.

Mugur Isarescu: Mi se pare ca a devenit chiar mai greu sa faci afaceri in Romania

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a afirmat, marti, ca in Romania a devenit foarte greu sa faci afaceri, relateaza HotNews. Mi se pare ca a devenit chiar mai greu sa faci afaceri in Romania, a declarat.

AUDIO Isarescu: A devenit chiar mai greu sa faci afaceri in Romania. Cand mi-a spus cat trebuie sa plateasca firma impozit pe profit, i-am trantit telefonul in nas contabilului

Mi se pare ca a devenit chiar mai greu sa faci afaceri in Romania, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care este si actionarul unei companii ce produce vin, aratandu-se indignat de povara fiscala pe care o firma trebuie sa o suporte. Intr-un trimestru am platit 3 miliarde de lei vechi catre stat. Cand mi-a spus cat trebuie sa plateasca firma impozit pe profit, i-am trantit telefonul in nas contabilului, a spus Isarescu, referindu-se la firma la care este actionar, Mar SRL. Asculta in text afirmatiile lui Mugur Isarescu.

Mugur Isarescu: I-am spus bancherului meu: Imi pui o diferenta de curs de 5% la o plata? E prea de tot!

Eu mi-am sunat o data bancherul, ca aveam de facut o plata pentru Austria, din partea firmei. Bine, prima mea durere a fost ca am ajuns sa-mi altoiesc Cramposia in Viena, ca aici nu aveam unde. Asta chiar ca e o rusine, sa ajungi prin alte tari ca sa-ti altoiesti vita de vie. Si m-a intrebat daca sa faca plata. Pai zic, e cine ati mai intrebat ? Pe directorul de la Bucuresti, zice. Si ce-a zis?, il intreb. Pai a zis s-o fac, imi spune cel de la capatul firului. Eu eram chiar la birou in momentul acela. Bine , o sa ma parati acum ca am risipit cinci minute din munca mea de la birou pentru. Si il intreb la ce curs sa fac plata, la care el imi spune un curs. In stanga mea aveam ecranul cu cursul. Imi da un curs mai mare cu vreo 20 de bani decat ce vedeam pe ecran. I-am spus ca mai mult de 0,5% diferenta de curs nu vreau, nu accept. Imi pui 5% diferenta de curs, asta e prea de tot, a spus marti guvernatorul BNR intrebat despre mecanismul cursului valutar. Asculta in text fragmentul in care Isarescu povesteste acest lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )