Libnet.ro
UNICEF

18:00

Municipiul Bucuresti si judetele Teleorman si Giurgiu, sub avertizare cod portocaliu de ploi

B1 B1,
Municipiul Bucuresti si judetele Teleorman si Giurgiu, sub avertizare cod portocaliu de ploi

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari cod portocaliu de ploi pentru municipiul Bucuresti si pentru judetele Teleorman si Giurgiu. Astfel, in intervalul 18:00 si 21:00, ploaia se va intensifica in. continuă pe B1

Ion Sandu: ANM ar putea emite cod portocaliu de ploi pentru judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, dar si pentru municipiul Bucuresti

Directorul ANM, IonSandu, a anuntat, marti, ca meteorologii ar putea emite miercuri un cod portocaliu de ploi, vant puternic si grindina si pentru judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, dar si municipiul.

Se intoarce vremea rea. ANM poate emitecodportocaliu de vant si grindina pentru Teleorman, Giurgiu si Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) ar putea emite, miercuri, uncodportocaliu pentru judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, dar si pentru Capitala, de vant puternic si grindina, pe o perioada de aproximativ trei ore, a anuntat marti, la Guvern, directorul ANM, Ion Sandu.

Se intorc ploile si vijeliile. Buzaul, sub avertizare de cod galben

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica. Avertizarea este valabila de marti de la ora 23 pana joi la ora 18.

Avertizare cod portocaliu de ploi, vijelie si grindina pentru Bucuresti si Ilfov, pana la ora 21.00

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru Bucuresti si judetul Ilfov, unde pana la ora 21. 00 vor fi ploi torentiale, vant cu viteze de pana la 75 de kilometri pe ora, descarcari electrice si.

Avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, de miercuri pana joi

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, de miercuri pana joi (FOTO)

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in intervalul 14 mai ora 16:00 - 15 mai ora 18:00, ploile vor.

Cod portocaliu de ploi abundente si vijelii. Fenomenele ar putea afecta si Capitala

Meteorologii ar putea emite, miercuri, un cod portocaliu de vant puternic si grindina pe o perioada de 2-3 ore pentru judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov, dar si pentru municipiul Bucuresti, a anuntat, la.

Vrancea intra la ora 16.00 sub avertizare de cod portocaliu de ploi terentiale

Potrivit avertizarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, codul portocaliu va fi in vigoare de miercuri, la ora 16. 00, pana joi, la ora 02.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )