Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vrancea intra la ora 16.00 sub avertizare de cod portocaliu de ploi terentiale

Adevărul Adevărul,
Vrancea intra la ora 16.00 sub avertizare de cod portocaliu de ploi terentiale

Potrivit avertizarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, codul portocaliu va fi in vigoare de miercuri, la ora 16. 00, pana joi, la ora 02. continuă pe Adevărul

Municipiul Bucuresti si judetele Teleorman si Giurgiu, sub avertizare cod portocaliu de ploi

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari cod portocaliu de ploi pentru municipiul Bucuresti si pentru judetele Teleorman si Giurgiu. Astfel, in intervalul 18:00 si 21:00, ploaia se va intensifica in.

Avertizare cod portocaliu de ploi, vijelie si grindina pentru Bucuresti si Ilfov, pana la ora 21.00

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru Bucuresti si judetul Ilfov, unde pana la ora 21. 00 vor fi ploi torentiale, vant cu viteze de pana la 75 de kilometri pe ora, descarcari electrice si.

Avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, de miercuri pana joi (FOTO)

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in intervalul 14 mai ora 16:00 - 15 mai ora 18:00, ploile vor.

Avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, de miercuri pana joi

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Se intorc ploile si vijeliile. Buzaul, sub avertizare de cod galben

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica. Avertizarea este valabila de marti de la ora 23 pana joi la ora 18.

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara

Hidrologii au emis, luni, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara, avertizarea urmand sa intre in vigoareincepand de miercuri. Bazinele hidrografice.

Comandament de urgenta la MAI: 15 judete, sub cod portocaliu de inundatii, 9 judete sub cod portocaliu de ploi

Ministerul de Interne a organizat un comandament de urgenta in contextul avertizarilor de inundatii. 15 judete se afla sub cod portocaliu de inundatii, conform vicepremierului Gabriel Oprea. Peste o ora, 9 judete vor intra sub cod portocaliu de ploi, mai anunta ministrul de Interne.

Cincisprezece judete, sub cod portocaliu de inundatii. Cantitatile de precipitatii pot ajunge la 70 l/mp

Cincisprezece judete se afla sub avertizare de cod portocaliu de inundatii, urmand ca pana joi seara alte cursuri de apa sa intre sub acelasi tip de avertizare hidrologica, a anuntat miercuri ministrul.

Cincisprezece judete, sub cod portocaliu de inundatii

Cincisprezece judete se afla sub avertizare de cod portocaliu de inundatii, urmand ca pana joi seara alte cursuri de apa sa intre sub acelasi tip de avertizare hidrologica, a anuntat miercuri ministrul.

VIDEO Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 21.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri seara o avertizare nowcasting cod portocaliu de furtuna ce vizeaza Capitala si judetul Ilfov, fiind valabila intre orele 18. 00 si 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )