Libnet.ro
UNICEF

01:05

Municipiul Satu Mare si inca doua localitati din judet, in scenariul galben. Unde a devenit obligatorie masca

Adevărul Adevărul,
Municipiul Satu Mare si inca doua localitati din judet, in scenariul galben. Unde a devenit obligatorie masca

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si in municipiul Satu Mare. Masura se aplica si in orasul Negresti Oas, dar si in comuna Acas, dupa ce incidenta cazurilor a depasit 1. 5 la mia de locuitori. continuă pe Adevărul

OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat duminica o hotarare pentru trei localitati din judet - Daneasa rata de infectare - 1,70), Teslui rata de infectare - 1,64) si Dobrosloveni rata de infectare - 1,62), unde masca va fi obligatorie in spatiile deschise, iar restaurantele si cafenelele vor functiona in interior fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6. De asemenea, CJSU Olt a decis suspendarea activitatilor didactice organizate in modalitatea fata in fata in unele clase din unitati de invatamant, pe o perioada de 14 zile, acolo unde cursurile vor fi desfasurate in sistem online. Masurile vor fi aplicate incepand de luni pe o durata de 14 zile, conform news. ro.

Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

In contextul evolutiei situatiei epidemiologie, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca municipiul Baia Mare, alaturi de localitatile Basesti, Cicarlau si Sacalaseni sa adopte scenariul rosu. Decizia este urmare a faptului ca valoarea ratei incidentei cumulate este peste limita de alerta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

Baia Mare si alte localitati din Maramures, in scenariul rosu. Masca devine obligatorie, iar restaurantele se inchid la interior

Institutia Prefectului Judetul Maramures a anuntat, duminica, noi decizii ale Comitetului Judetean de Urgenta, care, potrivit prefectului Nicolae-Silviu Ungur, s-a reunit in sedinta extraordinara si a.

Kereskenyi Gabor a depus juramantul ca primar al municipiului Satu Mare. Ce mesaj le-a transmis adversarilor sai

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a depus marti juramantul, alaturi de noii consilieri locali. Edilul se afla la al doilea mandat, castigat cu peste 50% din voturile exprimate.

O tanara din Satu Mare a fost scoasa la vanzare pe Facebook pentru 400 de euro

O tanara din Satu Mare, in varsta de 23 de ani, a fost scoasa la vanzare pe Facebook pentru 400 de euro, de catre un proxenet, potrivit adevarul. ro. Conform autoritatlor, totul a avut loc in perioada.

Descoperire socanta la granita cu Ucraina. Ce au gasit politistii de frontiera de la Satu Mare

Chihlimbar ucrainean, numit si chihlimbarul Rovno, este una din cele mai cautate pietre semipretioase. Chihlimbarul este datat intre Eocenul tarziu si Miocenul timpuriu si se crede ca este contemporan cu chihlimbarul baltic. De-a lungul timpului multi au incercat sa treaca ilegal cu zeci, poate sute de kg de chihlimbar spre vest. Spre ghinionul lui, un .

Alte doua localitati din judetul Constanta au rata de infectare ridicata cu noul coronavirus. Ce masuri vor fi luate

Localitatile Valu lui Traian si Techirghiol au trecut peste indicele de 1. 000 locuitori, anunta Prefectura Constanta.

Robotelul-barman, afacerea inedita a unui tanar roman intors din Dubai. Face cocktailuri in doar cateva secunde

Crearea unui robotel-barman l-a facut pe un tanar din Satu Mare sa lase traiul din Dubai, pentru a se intoarce acasa. Robotelul retine peste 100 de retete, iar o batura este creata in doar cateva secunde, disparand astfel timpul de asteptare.

VIDEO Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la mie Arafat: Sunt discutii pentru carantinarea unor localitati, dar exista reticenta

Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la o mie de locuitori, cu 15 mai mult fata de ziua precedenta, spune secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit acestuia, sunt discutii pentru carantinarea mai multor localitati, insa in multe zone, chiar si acolo unde rata de infectare a depasit 8-9 la mie, exista o reticenta fata de aceasta masura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )