Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tanara din Satu Mare a fost scoasa la vanzare pe Facebook pentru 400 de euro

B1 B1,
O tanara din Satu Mare a fost scoasa la vanzare pe Facebook pentru 400 de euro

O tanara din Satu Mare, in varsta de 23 de ani, a fost scoasa la vanzare pe Facebook pentru 400 de euro, de catre un proxenet, potrivit adevarul. ro. Conform autoritatlor, totul a avut loc in perioada. continuă pe B1

O tanara din Satu Mare, abandonata la nastere, s-a indragostit de tatal natural: Da, am facut amor cu el, chiar daca stiam ca sunt fiica lui

O tanara din Negresti-Oas, care a fost abandonata la nastere si data spre adoptie la varsta de un an si-a regasit, dupa ce a implinit 18 ani, parintii biologici. Mai mult decat atat, fata s-a indragostit de tatal ei natural cu care a si intretinut relatii sexuale.

Tanara de 23 de ani, scoasa la vanzare pe Facebook pentru 400 de euro. Familia fetei, terorizata de proxenet

O tanara in varsta de 23 de ani din judetul Satu Mare a fost la un pas de a fi vanduta de un proxenet pentru suma de 400 de euro. A scapat datorita unui potential client care a anuntat autoritatile, fiind organizat un flagrant.

Abandonata la nastere, o tanara din Negresti-Oas a ajuns sa se indragosteasca de tatal sau natural

O tanara din, Negresti-Oas, Satu Mare,abandonata la nastere, a ajuns sa se indragosteasca de tatal sau biologic. Fata si-a regasit parintii naturali cand a implinit varsta de 18 ani, iar in.

Municipiul Satu Mare si inca doua localitati din judet, in scenariul galben. Unde a devenit obligatorie masca

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si in municipiul Satu Mare. Masura se aplica si in orasul Negresti Oas, dar si in comuna Acas, dupa ce incidenta cazurilor a depasit 1. 5 la mia de locuitori.

Kereskenyi Gabor a depus juramantul ca primar al municipiului Satu Mare. Ce mesaj le-a transmis adversarilor sai

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a depus marti juramantul, alaturi de noii consilieri locali. Edilul se afla la al doilea mandat, castigat cu peste 50% din voturile exprimate.

Urmarire ca-n filme! Un sofer a avariat masina Politiei pentru a-si salva cele 250 kg de pietre semipretioase din portbagaj

Un ucrainean a fost urmarit ca in filme de politia de frontiera din Satu Mare dupa ce a refuzat sa opreasca masina pentru control. Avea si motiv: portbagajul ii era plin de pietre semipretioase, in valoare de peste 3 milioane de lei.

Descoperire socanta la granita cu Ucraina. Ce au gasit politistii de frontiera de la Satu Mare

Chihlimbar ucrainean, numit si chihlimbarul Rovno, este una din cele mai cautate pietre semipretioase. Chihlimbarul este datat intre Eocenul tarziu si Miocenul timpuriu si se crede ca este contemporan cu chihlimbarul baltic. De-a lungul timpului multi au incercat sa treaca ilegal cu zeci, poate sute de kg de chihlimbar spre vest. Spre ghinionul lui, un .

Robotelul-barman, afacerea inedita a unui tanar roman intors din Dubai. Face cocktailuri in doar cateva secunde

Crearea unui robotel-barman l-a facut pe un tanar din Satu Mare sa lase traiul din Dubai, pentru a se intoarce acasa. Robotelul retine peste 100 de retete, iar o batura este creata in doar cateva secunde, disparand astfel timpul de asteptare.

Ziua Armatei, marcata intr-o atmosfera sumbra la Satu Mare: fara parada si fara tehnica militara

Ziua Armatei Romaniei a fost marcata in acest an la Carei intr-un mod cel putin atipic. Aflandu-ne sub o serie de restrictii impuse in contextul pandemiei de coronavirus, ziua menita sa celebreze armata a fost una marcata de o atmosfera austera.

Codul secret din Biblie a fost descifrat! Previziuni sumbre despre Sfarsitul Lumii si sosirea lui Mesia

De-a lungul anilor s-au facut o serie de afirmatii ca textul Bibliei ebraice ar contine mesaje despre prezent. Este vorba despre Vechiul Testament, in special cartea Geneza. Se spune ca ar contine referinte la o varietate de evenimente. Evenimente contemporane si persoane complet necunoscute celor care au scris carti biblice. Printre cei care au pretins .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )