Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mures: Mai multe tinere, in special studente, racolate intr-o secta cu practici sexuale/ Liderul spiritual al sectei Cercul, arestat preventiv. El le spunea victimelor abuzate sexual ca este in contact cu Cehov1, inger al lui lui Dumnezeu

Hotnews Hotnews,
 Mures: Mai multe tinere, in special studente, racolate intr-o secta cu practici sexuale/ Liderul spiritual al sectei Cercul, arestat preventiv. El le spunea victimelor abuzate sexual ca este in contact cu Cehov1, inger al lui lui Dumnezeu

Mai multe tinere din judetul Mures, intre care si minore, au fost racolate in ultimii cel putin opt ani de o secta numita Cercul, ele fiind exploatate sexual de catre liderul gruparii, care a fost arestat preventiv in urma unei anchete DIICOT, in timp ce alti membri ai grupului au fost plasati in arest la domiciliu. Potrivit procurorilor, liderul sectei afla informatii intime despre viata victimelor de la femeia care le racola pe tinere, unele dintre ele minore, si care era confidenta fetelor. El le spunea apoi ca stie toate acele detalii despre ele de la o fiinta spirituala superioara, denumita Cehov1, primul dintre ingerii lui Dumnezeu, asemuit lui Iisus Hristos, cu care se afla in contact permanent. continuă pe Hotnews

Tudor Chirila, precizari dupa ce a criticat trupele de coveruri la VR: De cele mai multe ori fac bani pe spinarea celor care au compus piesele pe care le canta ei

Actorul si solistul trupei Vama Tudor Chirila si-a exprimat dezacordul fata de trupele de coveruri in timpul show-ului Vocea Romaniei, din al carui juriu face parte. Artistul a revenit ulterior cu mai multe explicatii pe Facebook, precizand ca nu este vorba de bani, ci de principiu: formatiile de acest gen fac bani pe spinarea celo care compun piesele.

Belarus a exportat in Rusia de cinci ori mai multe mere si ciuperci decat a recoltat

Miracol in Belarus. Aceasta tara a reusit performanta de a vinde Rusiei de cinci ori mai multe mere decat a produs, informeaza The Moscow Times. Bineinteles, exista o explicatie:.

MTV EMA 2016: Beyonce si Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari

Cantareata RB americana Beyonce si cantaretul pop canadian Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari - cate cinci - la MTV European Music Awards MTV EMA) 2016, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Villarreal ar putea alinia mai multe rezerve in meciul cu Steaua

Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal a anuntat ca ar putea introduce mai multe rezerve in primul 11 joi seara in meciul cu Steaua din Europa League.

Autoritatile franceze au dejucat mai multe atentate, in ultimele luni

Autoritatile franceze au anuntat ca, de la atentatul care a avut loc in 14 iulie, la Nisa, si pana in prezent, au fost dejucate mai multe atentate are vizau manifestatii sportive, scoli sau locuri de cult.

Adolescente si studente atrase in secta si exploatate sexual. Cum le-a abuzat maestrul spiritual timp de opt ani

Mai multe tinere din judetul Mures, intre care minore, au fost racolate in ultimii cel putin opt ani de o secta numita Cercul, ele fiind exploatate sexual de catre liderul gruparii, care a fost arestat preventiv in urma unei anchete DIICOT, in timp ce alti membri ai grupului au fost plasati in arest la domiciliu.

Tudor Chirila: Ce nu inteleg unii este ca de cele mai multe ori trupele de coveruri fac bani pe spinarea celor care au compus piesele pe care le canta ei. Si nu e vorba de bani, ci de principiu!

Tudor Chirila si-a expus, intr-o postare pe Facebook, punctul de vedere in legatura cu artistii care canta coveruri. Pledand pentru creativitate si originalitate, juratul de la.

Raportul oficial care spune ca Kovesi nu a plagiat. Documentul a fost intocmit de Consiliul National de Etica dupa mai multe audieri si contrazice situatia descrisa de Sebastian Ghita

Intr-o declaratie acordata in exclusivitate pentru RL, Ecaterina Andronescu a precizat ca rezultatul dat de Consiliul National de Etica nu putea fi modificat de altcineva.

EXCLUSIVITATE RL: Raportul oficial care spune ca Kovesi nu a plagiat. Documentul a fost intocmit de Consiliul National de Etica dupa mai multe audieri si contrazice situatia descrisa de Sebastian Ghita

Intr-o declaratie acordata in exclusivitate pentru RL, Ecaterina Andronescu a precizat ca rezultatul dat de Consiliul National de Etica nu putea fi modificat de altcineva.

Salariile ministrilor din Arabia Saudita au fost taiate cu 20%. Mai multe masuri recent adoptate afecteaza toti bugetarii

Arabia Saudita a anulat bonusurile salariale ale angajatilor la stat si a taiat salariile ministrilor cu 20%, intr-o incercare de a reduce povara asupra bugetului, informeaza The Independent. De.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )