Libnet.ro
UNICEF

06:00

A murit Gunter Grass, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura

România Liberă România Liberă,
A murit Gunter Grass, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura

Scriitorul german si laureat al premiului Nobel pentru Literatura Gunter Grass a murit luni, la varsta de 87 de ani, intr-o clinica din Lubeck, potrivit editurii sale Steidl, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

A murit Gunter Grass, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura

Scriitorul german si laureat al premiului Nobel pentru Literatura Gunter Grass a murit luni, la varsta de 87 de ani, intr-o clinica din Lubeck, potrivit editurii sale Steidl, citata de Agerpres. Cunoscut.

Scriitorul german Gunter Grass, laureat al premiului Nobel pentru Literatura, a murit la varsta de 87 de ani

Scriitorul german Gunter Grass, laureat al premiului Nobel pentru Literatura in anul 1999, a murit luni, la varsta de 87 de ani, intr-o clinica din Lubeck, a anuntat fundatia care ii poarta numele, informeaza.

A murit un laureat al Premiului Nobel pentru literatura

Scriitorul german si laureat al premiului Nobel pentru Literatura, Gunter Grass a murit luni, la varsta de 87 de ani, intr-o clinica din Lubeck, potrivit editurii sale Steidl, informeaza Agerpres.

Gunter Grass, laureat al premiului Nobel la literatura, a murit

Scriitorul german Gunter Grass, laureatul premiului Nobel pentru literatura pe anul 1999, autor al unor romane celebre, precum Toba de tinichea, a murit la varsta de 87 de ani, informeaza Reuters.

A murit Gunter Grass, autorul romanului Toba de Tinichea. Laureatul premiului Nobel avea 87 de ani

Romanicerul german Gunter Grass, castigator al premiului Nobel pentru literatura si autor a mai multor opere literare, precum Toba de tinichea a murit la varsta de 87 de ani, a anuntat luni fundatia care ii poarta numele, potrivit Reuters.

Gunter Grass a murit. Cel mai cunoscut scriitor german contemporan, premiant Nobel, avea 87 de ani

Cunoscutul scriitor german Gunter Grass a murit la varsta de 87 de ani. Castigator al premiului Nobel pentru literatura si autor a mai multor opere literare, Gunter Grass era renumit pentru lucrarile Toba e tinichea si Aparatul de fotografiat.

Un nou roman scris de Patrick Modiano, castigator al premiului Nobel pe 2014, publicat in Romania

Romanul Iarba noptilor, al scriitorului francez Patrick Modiano, care a castigat premiul Nobel pentru literatura pe anul 2014, a aparut in colectia Biblioteca Polirom. Esential, in traducerea Elenei-Brandusa Steiciuc, fiind disponibil si in editie digitala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )