Libnet.ro
UNICEF

19:45

Musat Asociatii castiga Telegondola din Sinaia pentru autoritatile locale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Musat Asociatii castiga Telegondola din Sinaia pentru autoritatile locale

Casa de avocatura Musat Asociatii a castigat in instanta anularea executarii silite in cazul Telegondolei din Sinaia, ce ramane astfel in proprietatea orasului Sinaia. continuă pe Wall-Street Ro

Musat and Asociatii castiga Telegondola din Sinaia pentru autoritatile locale

Musat and Asociatii a castigat, in instanta, anularea executarii silite in cazul Telegondolei din Sinaia, conform unui comunicat de presa.

Antonescu: Basescu a contactat pe cineva din PSD pentru a-l propune premier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca are informatii potrivit carora seful statului ar fi contactat o persoana din PSD pentru a-i propune functia de premier, insa acest lucru nu s-ar fi.

Antonescu: Basescu a contactat pe cineva din PSD pentru a-l propune premier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca are informatii potrivit carora presedintele Traian Basescu ar fi contactat o persoana din PSD pentru a-i propune acesteia functia de premier in noul.

Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, potrivit numaratorilor paralele

Potrivit Antena 3, co-presedintele USL, Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, in urma numaratorilor paralele. Daniel Constantin a declarat in aceasta seara ca victoria USL la alegeril.

Herman Van Rompuy, presedintele CE: Uniunea va iesi mai puternica din criza pentru a redeveni un simbol al sperantei

Herman Van Rompuy, presedintele CE: Uniunea va iesi mai puternica din criza pentru a redeveni un simbol al sperantei Uniunea Europeana va iesi mai puternica din actuala criza economica pentru a redeveni.

Autocar cu circa 50 de elevi, ramas inzapezit in apropiere de telegondola din Vulcan.

Un autocar in care se afla aproximativ 50 de elevi din Slatina a ramas inzapezit, duminica, in apropierea bazei telegondolei din Vulcan, autoritatile intervenind cu un buldozer pentru a elibera drumul, transmite corespondentul MEDIAFAX. Un autocar cu aproximativ 50 de elevi din Slatina, sositi in Valea Jiului pentru a vizita statiunea Pasul Valcan, a ramas inzapezit in apropierea bazei telegondolei care face legatura intre localitate si munte. Potrivit unei rude a unui elev aflat in autocar, .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Suceava: USL castiga 12 din 14 colegii; ARD va avea doi ...

USL a castigat in judetul Suceava, cu peste 50% din voturi, noua colegii de deputat si trei de senator, iar in urma redistribuirii si infiintarii de doua noi posturi de deputat ARD va obtine doi deputati si un senator, in timp ce PPDD va obtine un post de deputat, informeaza Mediafax. Potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Suceava, USL a castigat la Camera Deputatilor 59,41 la suta din voturi, ARD a obtinut 23,13 la suta din voturi, iar PPDD are 11,82 la suta din .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Bistrita-Nasaud: USL castiga 3 din 4 mandate de ...

USL a castigat, in Bistrita-Nasaud, trei din patru mandate de deputat si cele doua de senator, potrivit Mediafax. Rezultatele finale furnizate, luni dimineata, de Biroul Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud arata ca in Colegiul 1 Camera Deputatilor a castigat Adriana-Doina Pana USL), care a fost votata de 56,85% dintre alegatori, pe locul al doilea clasandu-se Alin Seserman ARD), votat de 23,23% dintre cei care s-au prezentat la urne, iar pe locul al treilea se afla Lucian Adrian Ungur .

Handbal: Romania, invinsa de Ungaria si eliminata din cursa pentru semifinalele CE din Serbia

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa marti, la Novi Sad, de Ungaria, scor 25-19 14-12), in meci decisiv pentru cursa de calificare in semifinalele CE din Serbia. Marcatoare: Ungaria .

Romania, infrangere cu Ungaria si eliminata din cursa pentru semifinalele CE din Serbia.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa marti, la Novi Sad, de Ungaria, scor 25-19 14-12), in meci decisiv pentru cursa de calificare in semifinalele CE din Serbia, potrivit Mediafax. In pofida vremii potrivnice, cateva zeci de fani romani au razbatut pana la Novi Sad, pentru a-si incuraja favoritele in disputa cu vesnica rivala, Ungaria. Meciul, decisiv pentru ambele echipe in cursa pentru semifinale, a fost deschis de Klivinyi, la primul atac al Ungariei, dar Bradeanu .

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )