Libnet.ro
UNICEF

17:15

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Bistrita-Nasaud: USL castiga 3 din 4 mandate de ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Bistrita-Nasaud: USL castiga 3 din 4 mandate de ...

USL a castigat, in Bistrita-Nasaud, trei din patru mandate de deputat si cele doua de senator, potrivit Mediafax. Rezultatele finale furnizate, luni dimineata, de Biroul Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud arata ca in Colegiul 1 Camera Deputatilor a castigat Adriana-Doina Pana USL), care a fost votata de 56,85% dintre alegatori, pe locul al doilea clasandu-se Alin Seserman ARD), votat de 23,23% dintre cei care s-au prezentat la urne, iar pe locul al treilea se afla Lucian Adrian Ungur . continuă pe România Liberă

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL: USL castiga DETASAT.

USL a castigat detasat alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit institutelor de sondare a opiniei publice CURS, CCSB si CSOP. Conform rezultatelor CURS, USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat; potrivit CCSB, USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat, iar CSOP crediteaza alianta cu 54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat, potrivit Mediafax.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Candidatii USL, pe primul loc in noua din zece ...

Candidatii USL Arad s-au clasat primii in noua colegii din cele zece din judet, in patru din ele USL castigand in mod direct, celelalte mandate, intre care si cele pentru care au candidat Mihai Razvan Ungureanu, Traian Igas si Gheorghe Seculici, urmand sa intre la redistribuire, arata datele finale. Potrivit rezultatelor finale date publicitatii de Biroul Electoral Judetean BEJ) Arad, USL a obtinut, in medie, aproximativ 47 la suta din voturile aradenilor .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Borbely, despre USL: Nu am decis inca, evident, ce fel ...

Vicepresedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat, la Miercurea Ciuc, ca reprezentantii Uniunii nu au decis deocamdata ce fel de colaborare va fi, daca va fi sau nu cu USL, printre punctele de negociere fiind masuri economice, legea minoritatilor, modificarea Constitutiei, potrivit Mediafax. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este important acest semnal al discutiilor intre UDMR si USL - n. r. ) si trebuie sa va spun ca, de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )