Libnet.ro
UNICEF

00:08

Mutu va fi prezentat marti la Petrolul (LIVE pe onlinesport.ro de la 17:00)

Online Sport Online Sport,
Mutu va fi prezentat marti la Petrolul (LIVE pe onlinesport.ro de la 17:00)

Clubul Petrolul Ploiesti anunta ca Adrian Mutu va fi prezentat oficial la echipa pregatita de Cosmin Contra, marti dupa-amiaza, in cadrul unei conferinte de presa programata pentru ora 17:00. O ora mai tarziu Mutu va ajunge pe Stadionul Ilie Oana unde va avea loc prezentarea oficiala in fata suporterilor. continuă pe Online Sport

LIVE Balonul de Aur: Finala de la Zurich. Ce spun finalistii (LUNI, 19:30)

Onlinesport. ro transmite live text, luni seara de la ora 19:30 Gala FIFA de la Zurich in cadrul careia va fi decernat trofeul Balonul de Aur celui mai valoros jucator de fotbal in anul 2013.

MINUT cu MINUT Ciprian Marica titular in Getafe - Rayo Vallecano

Onlinesport. ro a transmis live text de la ora 13:00 meciul pe care Getafe, echipa lui Ciprian Marica, l-adisputat in Primera Division, pe teren propriu, cu Rayo Vallecano. Atacantul roman a jucat toate minutele la echipa Getafe.

Adrian Mutu, prezentat oficial marti de Petrolul Ploiesti

FC Petrolul Ploiesti anunta prezentarea oficiala a lui Adrian Mutu, care va avea loc marti, 14 ianuarie, intr-o conferinta de presa organizata la stadionul Ilie Oana, se arata pe site-ul oficial al.

Adrian Mutu va fi prezentat oficial, marti, la Ploiesti

Clubul Petrolul Ploiesti va face prezentarea oficiala a lui Adrian Mutu, marti, pe 14 ianuarie, la stadionul Ilie Oana. Intrarea spectatorilor este libera.

Petrolul pregateste transferul lui Zicu

Dupa ce au batut palma cu Adrian Mutu pentru a evolua la Petrolul in urmatoarele 18 luni, oficialii echipei Petrolul sunt gata sa-l repatrieze tocmai din Coreea de Sud pe Ianis Zicu. Pentru Zicu se afla in cursa si Steaua.

LIVE Romanii la Australian Open: Marti de la ora 2:00 joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 2:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

LIVE Romanii la Australian Open: Niculescu avanseaza. A fost eliminata Cadantu. Marti joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 3:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

Zicu s-a inteles la salariu cu Petrolul

Ianis Zicu este tot mai aproape de revenirea in Liga 1 dupa ce a ajuns la un acord cu oficialii clubului Petrolul Ploiesti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )