Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Mutu, prezentat oficial marti de Petrolul Ploiesti

B1 B1,
Adrian Mutu, prezentat oficial marti de Petrolul Ploiesti

FC Petrolul Ploiesti anunta prezentarea oficiala a lui Adrian Mutu, care va avea loc marti, 14 ianuarie, intr-o conferinta de presa organizata la stadionul Ilie Oana, se arata pe site-ul oficial al. continuă pe B1

Adrian Mutu va fi prezentat oficial, marti, la Ploiesti

Clubul Petrolul Ploiesti va face prezentarea oficiala a lui Adrian Mutu, marti, pe 14 ianuarie, la stadionul Ilie Oana. Intrarea spectatorilor este libera.

Mutu va fi prezentat marti la Petrolul (LIVE pe onlinesport.ro de la 17:00)

Clubul Petrolul Ploiesti anunta ca Adrian Mutu va fi prezentat oficial la echipa pregatita de Cosmin Contra, marti dupa-amiaza, in cadrul unei conferinte de presa programata pentru ora 17:00. O ora mai tarziu Mutu va ajunge pe Stadionul Ilie Oana unde va avea loc prezentarea oficiala in fata suporterilor.

Reprimenirea lotului echipei Petrolul Ploiesti. Dupa Adrian Mutu, vine si Ianis Zicu

Petrolul Ploiesti este aproape de inca un transfer, astfel incat vrea sa-si asigure serviciile lui Ianis Zicu, fotbalist care a jucat ultima data in Coreea de Sud, la Gangwon FC.

Petrolul ii organizeaza o primire de gala lui Adrian Mutu. Briliantul va fi prezentat oficial pe 14 ianuarie

Fanii ploiesteni isi vad visul implinit. Dupa o perioada in care venirea lui Mutu la Petrolul era sub semnul intrebarii, acum totul este clar: fostul international roman a semnat cu Ploiesti si va avea parte de o fastuoasa prezentare oficiala.

Petrolul pregateste transferul lui Zicu

Dupa ce au batut palma cu Adrian Mutu pentru a evolua la Petrolul in urmatoarele 18 luni, oficialii echipei Petrolul sunt gata sa-l repatrieze tocmai din Coreea de Sud pe Ianis Zicu. Pentru Zicu se afla in cursa si Steaua.

Clubul Petrolul Ploiesti dezminte transferul lui Hamza Younes

Dan Capra, patronul clubului Petrolul, a dezmintit luni informatiile aparute in presa nationala privind un eventual divort intre grupare si atacantul Hamza Younes.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )