Libnet.ro
UNICEF

22:30

Muzeul Met din New York ofera gratuit 400.000 de opere de arta

Playtech Playtech,
Muzeul Met din New York ofera gratuit 400.000 de opere de arta

Met sau Metropolitan Art Museum din New York a decis sa digitizeze cea mai mare parte a colectiei sale de opere de arta. in urma unui proiect initiat in urma cu cativa ani, oficialii muzeului de arta din New York, Met, au decis ca ar trebui transpusa in format digital intreaga lor colectie de opere de arta. Mai mult decat atat, accesul la aceasta ar trebui oferit gratuit tuturor curiosilor. Procesul de digitizare s-a incheiat, iar rezultatul il gasiti la []. continuă pe Playtech

Romania, premiata la New York pentru programul de educatie financiara derulat de BNR si Ministerul Educatiei Nationale, in cadrul proiectului international Global Money Week

Romania a fost desemnata castigatoare a Global Money Week Award pentru Europa, joi, 22 mai, la New York. Delegatia Romaniei, formata din reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale MEN) si ai Bancii Nationale a Romaniei BNR), a primit trofeul in cadrul ceremoniei anuale a Child and Youth Finance International 2014 CYFI), desfasurata la sediul ONU din New York, in prezenta ambasadorului Romaniei la ONU, Simona Miculescu.

New York: O profesoara a fost otravita de doi elevi de 9 si 12 ani

Doi elevi de 9 si 12 ani din New York au fost arestati pentru ca au pus otrava in sticla de apa a profesoarei lor, cauzandu-i acesteia stari de rau, informeaza cnn. com. Femeia a mers la doctor a doua zi, dupa.

Romania, premiata la New York pentru programul de educatie financiara derulat de catre Banca Nationala a Romaniei si Ministerul Educatiei Nationale

Romania a fost desemnata castigatoare a Global Money Week Award pentru Europa, joi, 22 mai, la New York. Trofeul se acorda unei singure tari din fiecare continent.

VIDEO Reportaj New York Times: Kievul se chinuie sa puna sub control militiile, inclusiv cele care sunt de partea sa

Intr-o padure izolata din estul Ucrainei, un grup de 120 de barbati care si-au dat numele de Batalionul Donbass au rechizitionat o tabara de vara pentru copii si se pregatesc de razboi, povesteste New York Times. Scopul este sa transforme o adunatura pestrita de lacatusi, brokeri si studenti in luptatori inarmati care sa tina piept militantilor anti-Kiev care au inceput sa preia controlul asupra estului Ucrainei in ultimele doua luni.

New York: O vioara Stradivarius estimata la 10 milioane de dolari a fost scoasa la licitatie

O vioara Stradivarius va fi scoasa la licitatie pe 18 iunie de casa Christies New York, fiind estimata la peste 10 milioane de dolari. Vioara i-a apartinut excentricei milionare americane Huguette Clark si a fost .

Trei persoane au fost ucise intr-un atac armat, in Muzeul Evreiesc din Bruxelles

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alta este in stare grava intr-un incident armat produs sambata dupa-amiaza in interiorul Muzeului Evreiesc din Bruxelles. Potrivit lefigaro. fr, incidentul armat a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )