Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York: O vioara Stradivarius estimata la 10 milioane de dolari a fost scoasa la licitatie

B1 B1,
New York: O vioara Stradivarius estimata la 10 milioane de dolari a fost scoasa la licitatie

O vioara Stradivarius va fi scoasa la licitatie pe 18 iunie de casa Christies New York, fiind estimata la peste 10 milioane de dolari. Vioara i-a apartinut excentricei milionare americane Huguette Clark si a fost . continuă pe B1

Vioara Stradivarius de 10 milioane de dolari

O vioara Stradivarius care a apartinut excentricei milionare americane Huguette Clark si a ramas intr-un dulap al acesteia vreme de un sfert de secol va fi scoasa la licitatie pe 18 iunie de casa Christies si ar putea fi vanduta cu peste 10 milioane de dolari, .

Romania, premiata la New York pentru programul de educatie financiara derulat de BNR si Ministerul Educatiei Nationale, in cadrul proiectului international Global Money Week

Romania a fost desemnata castigatoare a Global Money Week Award pentru Europa, joi, 22 mai, la New York. Delegatia Romaniei, formata din reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale MEN) si ai Bancii Nationale a Romaniei BNR), a primit trofeul in cadrul ceremoniei anuale a Child and Youth Finance International 2014 CYFI), desfasurata la sediul ONU din New York, in prezenta ambasadorului Romaniei la ONU, Simona Miculescu.

Romania, premiata la New York pentru programul de educatie financiara derulat de catre Banca Nationala a Romaniei si Ministerul Educatiei Nationale

Romania a fost desemnata castigatoare a Global Money Week Award pentru Europa, joi, 22 mai, la New York. Trofeul se acorda unei singure tari din fiecare continent.

New York: O profesoara a fost otravita de doi elevi de 9 si 12 ani

Doi elevi de 9 si 12 ani din New York au fost arestati pentru ca au pus otrava in sticla de apa a profesoarei lor, cauzandu-i acesteia stari de rau, informeaza cnn. com. Femeia a mers la doctor a doua zi, dupa.

New York Rangers si-a dublat avantajul in fata lui Montreal Canadiens

Echipa New York Rangers o conduce cu 2-0 la general pe Montreal Canadiens in finala Conferintei de Est a NHL.

Spotify a ajuns la 10 milioane de utilizatori platitori

Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume, a atins cifra de 10 milioane de utilizatori care platesc abonament lunar.

Nestle a investit peste 10 milioane de euro in fabrica de la Timisoara, de la preluarea Joe din urma cu 14 ani

Nestle, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din lume, a investit in Romania peste 10 milioane de euro in dezvoltarea fabricii din Timisoara, de la preluarea Joe din anul 2001, suma care nu include si valoarea de achizitie a facilitatii din.

Paris Hilton a fost data in judecata de un producator de incaltaminte, pentru 2 milioane de dolari

Starleta americana Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, a fost data in judecata, la New York, de un producator de incaltaminte, care ii cere despagubiri de doua milioane de dolari pentru incalcarea termenilor unui contract de promovare.

Polymetal cumpara un proiect din Kazahstan pe 618,5 milioane dolari

Polymetal International Plc, producator de aur si argint detinut partial de miliardarul rus Alexander Nesis, a decis sa achizitioneze proiectul Kyzyl din nord-estul Kazahstanului, pentru 618,5 milioane de dolari, tranzactie prin care isi va majora rezervele cu 50%.

Polymetal va cumpara minele de aur din Kazahstan, pentru 618,5 milioane dolari

Polymetal International Plc, producatorul de aur si argint detinut partial de miliardarul rus Alexander Nesis, a acceptat sa achizitioneze proiectul Kyzyl din nord-estul Kazahstanului, pentru 618,5 milioane de dolari, tranzactie prin care isi va majora rezervele cu 50%, transmite Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )