Libnet.ro
UNICEF

14:30

Muzeul de Mineralogie Baia Mare va purta numele fondatorului sau, Victor Gorduza

Adevărul Adevărul,
Muzeul de Mineralogie Baia Mare va purta numele fondatorului sau, Victor Gorduza

Muzeul de Mineralogie Baia Mare va purta numele fondatorului sau si anume Victor Gorduza, care la inceputul lunii august a plecat la cele vesnice. Institutia functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Maramures. continuă pe Adevărul

Concurs cu dedicatie? Conducerea Aeroportului Baia Mare, motiv de scandal in Consiliul Judetean. Politicul isi face simtita prezenta

Sedinta Consiliului Judetean Maramures din data de 27 august a fost una plina de scandal din cauza problematicei numirii noului Consiliu de Administratie al Aeroportului Baia Mare. Miza acestei dispute in care a intrat si o parte din mass-media localamo reprezinta numirea noului director al Aerogarii Baia Mare.

HCM Baia Mare a castigat SuperCupa Romaniei

HCM Baia Mare a reusit sa castige primul trofeu al acestui sezon si anume SuperCupa Romaniei, dupa ce a trecut in finala disputata la Brasov de echipa HCM Roman. Baia Mare a trecut de Roman cu scorul de 25-22.

Stiinta Explorari Baia Mare, amical cu CSVM Zalau

Primele meciuri amicale din aceasta vara pentru Stiinta Explorari Baia Mare. Echipa antrenata de Marius Botea si Sorin Pop II va juca primul amical din aceasta vara, in compania vicecampioanei CSVM Zalau.

HCM Baia Mare, debut in deplasare in noul sezon al Ligii Nationale

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare debuteaza in noul sezon al Ligii Nationale de handbal printr-un meci in deplasare impotriva SCM Craiova. Practic la Craiova incep drumul baimarencelor spre cucerirea unui nou titlu de campioana a Romaniei.

VIDEO Primarul de Tg. Lapus a raspuns provocarii Ice Bucket Challenge. Primarul de Baia Mare a fost provocat de Mitru Lese

Primarii din Maramures se alatura si ei maniei Ice Bucket Challenge. Primul primar care a raspuns acestei provocari este primarul orasului Tg. Lapus, Mitru Lese, care la randul lui a lansat provocarea pentru primarul orasului Baia Mare, Catalin Chereches.

Handbal feminin: HCM Baia Mare a castigat Supercupa Romaniei

Supercupa Romaniei la handbal feminin a fost castigata de HCM Baia Mare, campioana Romaniei, care a invins, marti seara la Brasov, echipa HCM Roman cu scorul de 25-22 12-10), potrivit Agerpres.

Supravietuitorul accidentului aviatic din Maramures, pregatit de operatie. Sicriul pilotului Fazekas Istvan a fost dus la Satu Mare pentru inmormantare

Supravietuitorul accidentului aviatic petrecut in urma cu trei zile in Maramures a fost operat in cursul zilei de 25 august de catre medicii de la Spitalul Judetean Baia Mare. Acesta va ramane o perioada buna internat in unitatea spitaliceasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )