Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nabucco: Decizia Sah Deniz II este un impediment in realizarea proiectului traseului european al gazelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nabucco: Decizia Sah Deniz II este un impediment in realizarea proiectului traseului european al gazelor

Nabucco Gas Pipeline International GmbH anunta ca a luat cunostinta de hotararea membrilor Consortiului Sah Deniz II de a selecta Conducta Trans Adriatica TAP) ca ruta de livrare a cantitatilor initiale de gaze, de 10 miliarde de metri cubi pe an, catre piata italiana, considerand ca decizia este un impediment in realizarea proiectului traseului european al gazelor, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sah Deniz confirma selectarea gazoductului TAP

Consortiul care dezvolta exploatarea gazeifera de la Sah Deniz, din Marea Caspica, a confirmat selectarea gazoductului Trans-Adriatic Pipeline TAP) ca ruta de export catre Europa, in defavoarea proiectului Nabucco, la care este parte si Romania. Comisia Europeana CE) saluta decizia, informeaza Realitatea. net.

Consortiul Sah Deniz a confirmat oficial ca a ales proiectul TAP pentru a exporta gazele catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut vineri anuntul oficial cu privire la alegera rutei de transport al gazelor catre Europa, informeaza site-ul azer de stiri News. Az. Presedintele BP pentru Azerbaidjan, Turcia si Georgia, Gordon Birrell, a anuntat intr-o conferinta de presa la Baku ca exportul de gaze se va face via TAP conducta face legatura intre Turcia si Italia, tranzitand Grecia, Albania si Marea Adriatica). Proiectul Nabucco West, in care este implicata si Romania, a pierdut astfel cursa.

Consortiul Sah Deniz a facut un anunt oficial privind ruta de transport al gazelor catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut, astazi, un anunt oficial cu privire la alegerea rutei de transport al gazelor catre Europa, potrivit www. News. Az.

Consortiul Sah Deniz a facut un anunt oficial cu privire la ruta de transport a gazelor catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut, astazi, un anunt oficial cu privire la alegerea rutei de transport a gazelor catre Europa, potrivit www. News. Az.

Barroso 'saluta' decizia Shah Deniz de a alege proiectul TAP pentru a exporta gaze azere in Europa

Seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a salutat vineri decizia consortiului Shah Deniz de a alege proiectul TAP in defavoarea gazoductului Nabucco pentru a aduce gazele naturale din regiunea caspica in Europa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )