Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consortiul Sah Deniz a confirmat oficial ca a ales proiectul TAP pentru a exporta gazele catre Europa

Hotnews Hotnews,
 Consortiul Sah Deniz a confirmat oficial ca a ales proiectul TAP pentru a exporta gazele catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut vineri anuntul oficial cu privire la alegera rutei de transport al gazelor catre Europa, informeaza site-ul azer de stiri News. Az. Presedintele BP pentru Azerbaidjan, Turcia si Georgia, Gordon Birrell, a anuntat intr-o conferinta de presa la Baku ca exportul de gaze se va face via TAP conducta face legatura intre Turcia si Italia, tranzitand Grecia, Albania si Marea Adriatica). Proiectul Nabucco West, in care este implicata si Romania, a pierdut astfel cursa. continuă pe Hotnews

Consortiul Sah Deniz a facut un anunt oficial privind ruta de transport al gazelor catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut, astazi, un anunt oficial cu privire la alegerea rutei de transport al gazelor catre Europa, potrivit www. News. Az.

Consortiul Sah Deniz a facut un anunt oficial cu privire la ruta de transport a gazelor catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut, astazi, un anunt oficial cu privire la alegerea rutei de transport a gazelor catre Europa, potrivit www. News. Az.

Ponta: intelegem motivele economice pentru care a fost ales proiectul TAP, nu Nabucco

Victor Ponta a declarat, astazi, la finalul discutiei avute cu vicepremierul din Azerbaidjan, Yagub Eyyubov, ca tara noastra intelege cauzele economice care au determinat consortiul de la Sah Deniz sa aleaga alta ruta de export pentru gazele catre Europa decat Nabucco, transmit sursele de presa.

Barroso 'saluta' decizia Shah Deniz de a alege proiectul TAP pentru a exporta gaze azere in Europa

Seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a salutat vineri decizia consortiului Shah Deniz de a alege proiectul TAP in defavoarea gazoductului Nabucco pentru a aduce gazele naturale din regiunea caspica in Europa.

Sah Deniz confirma selectarea gazoductului TAP

Consortiul care dezvolta exploatarea gazeifera de la Sah Deniz, din Marea Caspica, a confirmat selectarea gazoductului Trans-Adriatic Pipeline TAP) ca ruta de export catre Europa, in defavoarea proiectului Nabucco, la care este parte si Romania. Comisia Europeana CE) saluta decizia, informeaza Realitatea. net.

Esecul Nabucco, anuntat oficial de consortiul Shah Deniz II.

Consortiul Shah Deniz II din Azerbaidjan a anuntat oficial esuarea proiectului Nabucco, potrivit b1. ro. Nabucco Gas Pipeline International GmbH) a luat cunostinta de decizia membrilor Consortiului Shah Deniz II din Azerbaidjan de a selecta Conducta Trans Adriatica TAP) ca ruta de livrare a cantitatilor initiale de gaze catre piata italiana. Decizia a fost luata in urma unei competitii intre doua piete, relateaza EuroNews. com. Reprezentantii Nabucco au precizat ca regreta faptul ca noul traseu .

Nabucco: Decizia Sah Deniz II este un impediment in realizarea proiectului traseului european al gazelor

Nabucco Gas Pipeline International GmbH anunta ca a luat cunostinta de hotararea membrilor Consortiului Sah Deniz II de a selecta Conducta Trans Adriatica TAP) ca ruta de livrare a cantitatilor initiale de gaze, de 10 miliarde de metri cubi pe an, catre piata italiana, considerand ca decizia este un impediment in realizarea proiectului traseului european al gazelor, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Ponta, despre declaratia lui Basescu privind proiectul TAP: N-o comentez, este extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, dupa ce acesta a spus ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP,.

Victor Ponta: Declaratia lui Basescu privind proiectul TAP, extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta spune ca nu doreste sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, care afirma ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP, considerand ca declaratia presedintelui este extrem de nediplomatica la adresa sefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )