Libnet.ro
UNICEF

08:00

Esecul Nabucco, anuntat oficial de consortiul Shah Deniz II.

România Liberă România Liberă,
Esecul Nabucco, anuntat oficial de consortiul Shah Deniz II.

Consortiul Shah Deniz II din Azerbaidjan a anuntat oficial esuarea proiectului Nabucco, potrivit b1. ro. Nabucco Gas Pipeline International GmbH) a luat cunostinta de decizia membrilor Consortiului Shah Deniz II din Azerbaidjan de a selecta Conducta Trans Adriatica TAP) ca ruta de livrare a cantitatilor initiale de gaze catre piata italiana. Decizia a fost luata in urma unei competitii intre doua piete, relateaza EuroNews. com. Reprezentantii Nabucco au precizat ca regreta faptul ca noul traseu . continuă pe România Liberă

Esecul Nabucco, anuntat oficial de consortiul Shah Deniz II

Consortiul Shah Deniz II din Azerbaidjan a anuntat oficial esuarea proiectului Nabucco. Nabucco Gas Pipeline International GmbH) a luat cunostinta de decizia membrilor Consortiului Shah Deniz II din Azerbaidjan.

Consortiul Sah Deniz a confirmat oficial ca a ales proiectul TAP pentru a exporta gazele catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut vineri anuntul oficial cu privire la alegera rutei de transport al gazelor catre Europa, informeaza site-ul azer de stiri News. Az. Presedintele BP pentru Azerbaidjan, Turcia si Georgia, Gordon Birrell, a anuntat intr-o conferinta de presa la Baku ca exportul de gaze se va face via TAP conducta face legatura intre Turcia si Italia, tranzitand Grecia, Albania si Marea Adriatica). Proiectul Nabucco West, in care este implicata si Romania, a pierdut astfel cursa.

Barroso 'saluta' decizia Shah Deniz de a alege proiectul TAP pentru a exporta gaze azere in Europa

Seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a salutat vineri decizia consortiului Shah Deniz de a alege proiectul TAP in defavoarea gazoductului Nabucco pentru a aduce gazele naturale din regiunea caspica in Europa.

Consortiul Sah Deniz a facut un anunt oficial privind ruta de transport al gazelor catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut, astazi, un anunt oficial cu privire la alegerea rutei de transport al gazelor catre Europa, potrivit www. News. Az.

Consortiul Sah Deniz a facut un anunt oficial cu privire la ruta de transport a gazelor catre Europa

Consortiul Sah Deniz a facut, astazi, un anunt oficial cu privire la alegerea rutei de transport a gazelor catre Europa, potrivit www. News. Az.

Basescu, dupa esecul Nabucco: Nu mai sunt la varsta pubertatii politice

Presedintele Traian Basescu a declarat ca este o copilarie ideea ca si Romania sa fie inclusa, dupa esecul Nabucco, in proiectul gazoductului South Stream al operatorului rus Gazprom, obiectivul tarii noas.

Basescu: Am informat Consiliul ca Romania isi va redefini politica energetica dupa esecul Nabucco

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca a informat Consiliul European ca tara noastra isi va redefini politica energetica dupa esecul Nabucco si va avea in vedere exploatarea propriilor sale resurse fara sa mai astepte aprobari externe, relateaza sursele de presa.

Nabucco: Decizia Sah Deniz II este un impediment in realizarea proiectului traseului european al gazelor

Nabucco Gas Pipeline International GmbH anunta ca a luat cunostinta de hotararea membrilor Consortiului Sah Deniz II de a selecta Conducta Trans Adriatica TAP) ca ruta de livrare a cantitatilor initiale de gaze, de 10 miliarde de metri cubi pe an, catre piata italiana, considerand ca decizia este un impediment in realizarea proiectului traseului european al gazelor, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Traian Basescu, despre esecul Nabucco: Am informat Consiliul European ca Romania isi va redefini politica energetica fara a astepta aprobarea nimanui

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri ca a informat Consiliul European, dupa esecul proiectului Nabucco, ca Romania isi va redefini politica energetica plecand de la propriile sale resurse si fara a astepta aprobarea nimanui.

Real Madrid a anuntat oficial ca noul antrenor al echipei este Carlo Ancelotti

Italianul Carlo Ancelotti o va antrena pe Real Madrid in urmatorii trei ani, a anuntat clubul din capitala Spaniei pe site-ul sau oficial. Tehnicianul de 54 de ani il inlocuieste pe portughezul Jose Mourinho, care.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )