Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nastase cere contopirea pedepselor din cele doua condamnari definitive.

România Liberă România Liberă,
Nastase cere contopirea pedepselor din cele doua condamnari definitive.

Fostul premier Adrian Nastase cere Tribunalului Bucuresti, prin avocatii sai, contopirea pedepselor primite prin cele doua condamnari definitive, instanta urmand sa judece solicitarea prin prisma noilor coduri, pentru ca dosarul are primul termen de judecata la inceputul lunii februarie, informeaza Mediafax. Avocatii lui Nastase au introdus miercuri, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de contopire a pedepselor primite de clientul lor in dosarele cunoscute ca Trofeul Calitatii si . continuă pe România Liberă

Adrian Nastase cere contopirea pedepselor primite la cele doua condamnari definitive

Fostul premier Adrian Nastase cere Tribunalului Bucuresti, prin avocatii sai, contopirea pedepselor primite prin cele doua condamnari definitive. Instanta urmeaza sa judece solicitarea prin prisma noilor.

Omniasig: Cele doua polite incheiate pentru aeronava prabusita sunt valide si in vigoare

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie 2014, polite de raspundere civila fata de terti si cea de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de pe piata externa, au transmis joi oficialii companiei de asigurare. Omniasig isi va onora obligatiile care decurg din contractele de asigurare, orice informatii contrare care au aparut in presa au caracter speculativ, mai spun acestia.

Adrian Nastase solicita contopirea pedepselor primite in dosarele Trofeul Calitatii si Zambaccian

Fostul premier Adrian Nastase a depus la Tribunalului Bucuresti o cerere de contopire a pedepselor primite in dosarele Trofeul Calitatii si Zabaccian. solicitarea va fi analizata pe 3 februarie.

Una din cele mai bogate femei din Italia a ascuns de Fisc mai mult de 1.200 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc mai mult de 1. 200 de proprietati imobiliare. Respectivele cladiri au fost evaluate la peste 2 miliarde de euro. Femeia a ascuns de fisc activele folosind o .

Mihai Traistariu a provocat-o pe Inna sa interpreteze una din cele mai grele piese din lume (VIDEO)

Mihai Traistariu o ataca din nou pe Inna. Cantaretul a provocat-o pe artista sa cante una din una dintre cele mai grele melodii din lume: I Will Always Love You, interpretata de Whitney Houston. Duelul a fost.

Accident pe podul Basarab din Capitala: Doua masini au fost avariate (VIDEO)

Accident pe podul Basarab din Capitala. Chiar daca masinile au fost serios avariate, soferii au scapat doar cu o sperietura. Masinile se deplasau paralel, pe acelasi sens de mers iar accidentul s-a produs cand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )