Libnet.ro
UNICEF

10:00

Omniasig: Cele doua polite incheiate pentru aeronava prabusita sunt valide si in vigoare

Hotnews Hotnews,
 Omniasig: Cele doua polite incheiate pentru aeronava prabusita sunt valide si in vigoare

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie 2014, polite de raspundere civila fata de terti si cea de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de pe piata externa, au transmis joi oficialii companiei de asigurare. Omniasig isi va onora obligatiile care decurg din contractele de asigurare, orice informatii contrare care au aparut in presa au caracter speculativ, mai spun acestia. continuă pe Hotnews

Omniasig: Vom onora obligatiile ce decurg din asigurarile incheiate pentru avionul prabusit in Apuseni

Omniasig VIG confirma ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie pentru aeronava implicata in accidentul din 20 ianuarie, de raspundere civila fata de terti si de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor, sunt.

Omniasig da asigurari ca va onora obligatiile in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Omniasig VIG isi va onora obligatiile care decurg din politele de asigurare incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni si infirma informatiile contrare aparute in presa, relateaza Mediafax. Ominiasig confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de .

Nastase cere contopirea pedepselor din cele doua condamnari definitive.

Fostul premier Adrian Nastase cere Tribunalului Bucuresti, prin avocatii sai, contopirea pedepselor primite prin cele doua condamnari definitive, instanta urmand sa judece solicitarea prin prisma noilor coduri, pentru ca dosarul are primul termen de judecata la inceputul lunii februarie, informeaza Mediafax. Avocatii lui Nastase au introdus miercuri, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de contopire a pedepselor primite de clientul lor in dosarele cunoscute ca Trofeul Calitatii si .

Adrian Nastase cere contopirea pedepselor primite la cele doua condamnari definitive

Fostul premier Adrian Nastase cere Tribunalului Bucuresti, prin avocatii sai, contopirea pedepselor primite prin cele doua condamnari definitive. Instanta urmeaza sa judece solicitarea prin prisma noilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )