Libnet.ro
UNICEF

14:01

Nastase nu sustine rezolvarea la DNA a problemelor din PSD

România Liberă România Liberă,
Nastase nu sustine rezolvarea la DNA a problemelor din PSD

Solutia de a merge la DNA pentru a vorbi despre probleme partid nu este cea mai buna, a declarat fostul premier Adrian Nastase, acesta adaugand ca partidul nu are nevoie de scindari, iar excluderea din partid a lui Geoana si Vanghelie nu a fost inspirata. continuă pe România Liberă

DNA: Functionar din Primaria Sectorului 2, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au retinut-o, in aceasta noapte, pentru 24 de ore, pe Daniela Nastase, sef Serviciu resurse umane la Primaria Sectorului 2 din Capitala, acuzata de trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa in flagrant, ieri, primind 11. 000 euro, ca sa intervina pentru rezolvarea unor solicitari privind apartamente ale Agentiei Nationale de Locuinte ANL).

Viorel Hrebenciuc devine un martor important pentru DNA: Fostul deputat a inceput sa-si toarne colegii din PSD

Fostul lider PSD, Viorel Hrebenciuc, retinut in dosarul restituirii de terenuri din Bacau, a inceput sa denunte la DNA dedesubturile finantarii campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana.

Surse: Liderii din PSD vor incepe un turneu prin filiale, in contextul in care se vorbeste despre o reforma in partid

Agitatie in PSD. Potrivit unor surse, citate de B1 TV, dupa deciziile luate luni, in Biroul Politic National al partidului, liderii social-democrati vor incepe un turneu prin filialele locale pentru a linisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )