Libnet.ro
UNICEF

23:30

Natalia Onet va reprezenta Romania la Miss World 2015, din China

Adevărul Adevărul,
Natalia Onet va reprezenta Romania la Miss World 2015, din China

Natalia Onet va reprezenta Romania la cea de-a 65-a editie a competitiei Miss World, care se va desfasura in perioada 21 noiembrie - 20 decembrie, in China. continuă pe Adevărul

Natalia Onet va reprezenta Romania la Miss World 2015

Natalia Onet 26 de ani) va reprezenta Romania la Miss World 2015, competitie care se va desfasura in Sanya, China, anunta Agerpres. Selectia nationala a fost organizata lunea trecuta in Capitala de catre ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss World Romania, iar marea finalava avea loc pe 19 decembrie.

Reynaers Romania deschide primul depozit din tara noastra cu o investitie de 1 milion de euro

Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, vizeaza dezvoltarea retelei locale de clienti si oferirea de solutii in cel mai scurt timp prin inaugurarea primului depozit din Bucuresti, informeaza un comunicat de presa remis astazi redactiei.

Rata insolventelor din Romania - cea mai mare din Europa Centrala si de Est

Dupa o incetinire brusca a economiei in 2014, analistii Coface estimeaza o usoara imbunatatire a activitatii economice si o crestere moderata in 2015.

Un avion Blue Air care zbura pe ruta Italia-Romania a aterizat de urgenta pe aeroportul din Bologna

Un avion al companiei Blue Air care zbura pe ruta Italia-Romania a aterizat de urgenta, luni la pranz, pe aeroportul din orasul italian Bologna, din cauza unor probleme privind presurizarea cabinei, au anuntat surse citate de ziarul italian La Repubblica, potrivit Mediafax. Avionul companiei Blue Air decolase luni la ora 10:35 1:. 35, ora Romaniei) de pe Aeroportul Marconi din Bologna nordul Italiei), cu destinatia Bacau. Pilotii au decis sa revina de urgenta pe aeroportul din Bologna din cauza unor probleme legate de presurizarea cabinei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )