Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nationala de polo a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Adevărul Adevărul,
Nationala de polo a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Echipa nationala de polo a Romaniei a fost invinsa, vineri, in sferturile turneului preolimpic de la Trieste, de Italia, scor 8-7, si a ratat calificarea in semifinale, dar si la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde ajung primele patru clasate la turneul din Italia. continuă pe Adevărul

Echipa de polo a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Nationala masculina de polo pe apa a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, vineri, dupa ce a fost invinsa la limita de echipa Italiei, cu scorul de 8-7 2-0, 2-3, 3-3, 1-1), in sferturile turneului preolimpic de polo pe apa de la Trieste Italia), informeaza Agerpres.

Romania termina pe sapte turneul preolimpic la polo

Nationala de polo a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio si a incheiat pe locul sapte turneul preolimpic de la Trieste.

Nationala de polo a Romaniei s-a calificat in sferturile de finala ale turneului preolimpic de la Trieste

Nationala de polo a Romaniei a remizat, joi, scor 8-8, cu reprezentativa similara a Rusiei si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului preolimpic de la Trieste, in urma caruia primele patru clasate se vor obtine accederea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Echipa de Polo a Romaniei nu s-a calificat la JO de la Rio

Nationala masculina de polo pe apa a fost invinsa, vineri seara, la limita de nationala Italiei si a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din aceasta vara. Partida Italia Romania, disputata in sferturile de finala ale turneului preolimpic de la Trieste, s-a incheiat cu 8-7.

Jocurile Olimpice din 1896, sarbatorite de Google Doodle

Ne apropiem de Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro din august, iar Google marcheaza cea de-a 120-a aniversare a acestei traditii printr-un doodle. Patru desene onoreaza Jocurile Olimpice din 1896, cand a si luat nastere aceasta traditie, in Atena. Ceremonia de deschidere a fost oficiata de regele George I al Greciei, chiar in ziua in [].

Jocurile Olimpice din 1896. Google marcheaza implinirea a 120 de ani de la prima editie a JO de vara moderne

Jocurile Olimpice din 1896. Anul acesta se implinesc 120 de ani de la prima editie a Jocurilor Olimpice de vara, din 1896. Jocurile Olimpice din 1896. Prima editie a Jocurilor Olimpice moderne s-a.

Jocurile Olimpice din 1896 - se implinesc 120 de ani de la Olimpiada de la Atena

Pe 23 iunie 1894, Pierre de Coubertin, profesor si istoric francez, a organizat un congres care a reprezentat practic actul de nastere al Comitetului International Olimpic. in cadrul.

Jocurile Olimpice din 1896, anul lui Spiridon, carausul de apa din Atena

Jocurile Olimpice din 1896. Aromanul Evanghelie Zappa, prietenul lui Alexandru Ioan Cuza, a fost cel care a lansat pentru prima oara ideea renasterii Jocurilor Olimpice.

Romania - Canada 10-10. Ce sanse mai are nationala de polo sa ajunga la Jocurile Olimpice

Echipa nationala de polo a Romaniei a incheiat la egalitate meciul contra Canadei, scor 10-10, partida din cadrul turneului preolimpic de la Trieste.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )