Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nationala Romaniei ar putea juca doua meciuri la Bucuresti la Euro 2020

România Liberă România Liberă,
Nationala Romaniei ar putea juca doua meciuri la Bucuresti la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei ar putea juca doua meciuri pe Arena Nationala . Fanii mai au de asteptat sase ani- pana la Europeanul din 2020. Asta se poate intampla doar daca fotbalistii se califica la turneul final, iar Bucurestiul este ales printre cele 13 gazde ale Campionatului European. continuă pe România Liberă

FRF anunta ca selectionata Romaniei ar putea disputa doua partide acasa in cadrul EURO 2020, asta in cazul in care se califica si daca Bucurestiul va fi ales gazda

FRF a anuntat, miercuri, ca daca Bucurestiul va fi ales oras-gazda la CampionatulEuropean din 2020 si daca Romania se va califica, atunci tricolorii ar putea disputa doua partide acasa, pe Arena.

Romania conduce Suedia cu 2-1 in Cupa Davis: Ultimele doua meciuri au loc duminica

Romania conduce Suedia cu 2-1 in Cupa Davis, iar astazi au loc ultimele doua meciuri, care vor decide rezultatul final. Astfel, Adrian Ungur il va intalni pe Elias Ymer, iar Marius Copil va juca impotriva lui.

Atacantul Adrian Mutu ar putea juca in India, la echipa Chennai Titans

Adrian Mutu ar putea pleca si el de la Petrolul Ploiesti, dupa ce antrenorul Razvan Lucesu a fost demis, luni, iar managerul sportiv Marius Nicolae a decis sa plece alaturi de acesta. Potrivit DigiSport, atacantul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )