Libnet.ro
UNICEF

09:00

NATO a dat publicitatii fotografii cu tancuri rusesti care ar fi patruns pe teritoriul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
NATO a dat publicitatii fotografii cu tancuri rusesti care ar fi patruns pe teritoriul Ucrainei

NATO a dat publicitatii, sambata, mai multe imagini in care apar tancuri ruseste care ar fi patruns pe teritoriul Ucrainei, informeaza organizatia intr-un comunicat de presa citat de Reuters. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Fotografii cu tancuri rusesti care ar fi patruns pe teritoriul Ucrainei, date publicitatii de NATO

NATO a dat publicitatii, sambata, mai multe imagini in care apar tancuri ruseste care ar fi patruns pe teritoriul Ucrainei, informeaza organizatia intr-un comunicat de presa.

FOTOGALERIE NATO publica fotografii cu tancuri rusesti despre care se crede ca ar fi intrat in Ucraina

Alianta Nord Atlantica a publicat sambata mai multe fotografii in care se poate observa, potrivit unui comunicat de presa transmis de NATO, tancuri rusesti in estul Ucrainei, transmite Reuters. Departamentul de Stat american a anuntat vineri ca, potrivit evaluarilor sale, separatistii ucraineni au obtinut armament greu si echipamente militare din Rusia, inclusiv tancuri rusesti si lansatoare multiple de rachete.

Trei tancuri rusesti au intrat in Donetk (VIDEO)

Trei tancuri rusesti au traversat frontiera dintre Rusia si Ucraina si au intrat in orasul Donetk. Coloana mecanizata este condusa de un camion cu drapelul rusesc. Ea include si KamAZ-uri cu militanti si arme.

Trei tancuri rusesti au trecut granita Ucrainei

Rusia a trimis trei tancuri catre regiunea Donetsk, insa acestea au fost interceptate de trupele ucrainene langa orasul Snizhne din regiunea Donetsk, potrivit unui raport a ziarului online Censor. NET, care il citeaza pe ministrul de afaceri interne, Arsen Avakov, transmite agentia ucraineana Interfax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )