Libnet.ro
UNICEF

09:30

Trei tancuri rusesti au intrat in Donetk (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Trei tancuri rusesti au intrat in Donetk (VIDEO)

Trei tancuri rusesti au traversat frontiera dintre Rusia si Ucraina si au intrat in orasul Donetk. Coloana mecanizata este condusa de un camion cu drapelul rusesc. Ea include si KamAZ-uri cu militanti si arme. continuă pe Antena3

Trei tancuri rusesti au trecut granita Ucrainei

Rusia a trimis trei tancuri catre regiunea Donetsk, insa acestea au fost interceptate de trupele ucrainene langa orasul Snizhne din regiunea Donetsk, potrivit unui raport a ziarului online Censor. NET, care il citeaza pe ministrul de afaceri interne, Arsen Avakov, transmite agentia ucraineana Interfax.

Moscova acuza: Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, acuza Presedintia rusa, conform AFP. Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia si au fost interceptate de.

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia, acuza Moscova

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, acuza Presedintia rusa, conform AFP. Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia si au fost interceptate de politia de.

Rusia afirma ca blindate ucrainene au traversat frontiera comuna (Kremlin)

Kremlinul a afirmat vineri ca vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia, fiind interceptate de politistii de frontiera, in contextul in care acuzatii contrare au fost formulate de catre Kiev zilele trecute, relateaza AFP.

Kremlin: Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia

Presedintia rusa acuza ca vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, informeaza AFP, conform Mediafax.

Separatistii prorusi din Donetk au primit trei tancuri din Rusia, pentru a tine piept armatei ucrainene

Rusia a trimis trei tancuri in regiunea Donetk, in estul Ucrainei, insa traseul lor a fost intrerupt dupa ce fortele guvernamentale le-au interceptat in apropiere de orasul Snizhne, aproape de destinatie, relateaza ziarul online Censor. net, citandu-l pe ministrul de Interne ucrainean Arseni Avakov.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )