Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia, acuza Moscova

B1 B1,
Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia, acuza Moscova

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, acuza Presedintia rusa, conform AFP. Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia si au fost interceptate de politia de. continuă pe B1

Moscova acuza: Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, acuza Presedintia rusa, conform AFP. Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia si au fost interceptate de.

Rusia afirma ca blindate ucrainene au traversat frontiera comuna (Kremlin)

Kremlinul a afirmat vineri ca vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia, fiind interceptate de politistii de frontiera, in contextul in care acuzatii contrare au fost formulate de catre Kiev zilele trecute, relateaza AFP.

Kremlin: Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia

Presedintia rusa acuza ca vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, informeaza AFP, conform Mediafax.

VIDEO Kievul acuza Moscova ca a permis unor tancuri sa treaca granita in Ucraina, in timp ce Porosenko discuta cu Putin despre solutii la criza

Ministrul ucrainean de Interne a acuzat joi Rusia ca a permis ca 3 tancuri si alte vehicule militare sa treaca granita in estul Ucrainei pentru a-i ajuta pe separatistii pro-rusi din regiune, transmite Reuters.

Rusia acuza Ucraina ca utilizeaza munitii cu fosfor

Un nou proiect de rezolutie vizand Ucraina, a fost depus de Rusia la Consiliul de Securitate,in care cere ONU sa se implice mai mult si acuza Kievul de utilizarea unor munitii cu fosfor.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )