Libnet.ro
UNICEF

11:00

Kremlin: Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia

România Liberă România Liberă,
Kremlin: Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia

Presedintia rusa acuza ca vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, informeaza AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Rusia afirma ca blindate ucrainene au traversat frontiera comuna (Kremlin)

Kremlinul a afirmat vineri ca vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia, fiind interceptate de politistii de frontiera, in contextul in care acuzatii contrare au fost formulate de catre Kiev zilele trecute, relateaza AFP.

Moscova acuza: Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, acuza Presedintia rusa, conform AFP. Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia si au fost interceptate de.

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia, acuza Moscova

Vehicule blindate ucrainene au traversat frontiera dintre Ucraina si Rusia, acuza Presedintia rusa, conform AFP. Blindate ucrainene au traversat frontiera cu Rusia si au fost interceptate de politia de.

VIDEO Lupte crancene in estul Ucrainei, mai ales la frontiera cu Rusia

Luptele continua in estul Ucrainei, in special la Donetk, Lugansk si Mariupol, intre fortele guvernamentale ucrainene si insurgentii separatisti. Si in zona de frontiera cu Federatia Rusa se duce o batalie crancena. Soldati rusi, imbracati ca insurgentii, au consolidat o zona langa orasul Sniejnoie din regiunea Donetk, potrivit censor. net.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )