Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Lupte crancene in estul Ucrainei, mai ales la frontiera cu Rusia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lupte crancene in estul Ucrainei, mai ales la frontiera cu Rusia

Luptele continua in estul Ucrainei, in special la Donetk, Lugansk si Mariupol, intre fortele guvernamentale ucrainene si insurgentii separatisti. Si in zona de frontiera cu Federatia Rusa se duce o batalie crancena. Soldati rusi, imbracati ca insurgentii, au consolidat o zona langa orasul Sniejnoie din regiunea Donetk, potrivit censor. net. continuă pe Adevărul

Accident minier in estul Ucrainei. 9 ortaci au ramas captivi in subteran

Noua mineri sunt dati disparuti dupa o explozie provocata de o acumulare de gaz metan, intr-o galerie subterana de exploatare a carbunelui din estul Ucrainei. Potrivit unui comunicat al Serviciului pentru.

Serghei Lavrov si John Kerry au discutat la telefon despre detensionarea situatiei din estul Ucrainei

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a purtat, miercuri, o discutie la telefon cu omologul sau american, John Kerry, in legatura cu necesitatea de a stabili conditiile unui acord destinat incetarii focului in regiunile din sud-estul Ucrainei, informeaza AFP.

UPDATE: Ucraina anunta ca a reluat controlul asupra orasului-port Mariupol dupa lupte grele cu separatistii

Doi soldati ucraineni au fost raniti vineri dimineata, in zori, in timpul luptelor de la Mariupol, in estul Ucrainei, a anuntat ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, care a anuntat pierderi importante in randul separatistilor, scrie AFP. Ora 12. 30: Guvernul ucrainean, citat de Reuters, a anuntat ca a reluat controlul asupra importantului oras-port Mariupol de la granita cu Rusia dupa lupte grele cu separatistii. La ora 10. 34, steagul Ucrainei a fost arborat din nou pe Primaria din Mariupol, a anuntat Guvernul. In luptele de vineri ar fi mutir 5 separatisti si doi militari ucraineni.

Migrantii din Crimeea si din estul Ucrainei afla on-line unde isi gasesc o casa si un loc de munca

Este absolut necesar sa realizam o baza de date pentru sprijinirea migrantilor din Crimeea si din regiunile din estul tarii. Oamenii trebuie sa poata vedea on-line in ce regiuni isi pot gasi o casa si un loc de munca si unde pot copiii lor sa mearga la scoala, a declarat premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, informeaza ITAR-TASS.

BAC 2014 Proba orala la Limba Romana: Candidatii spun ca subiectele au fost usoare. A fost usor azi, mai ales ca nu se dau note. Mai greu o sa fie la scris

Prima proba a examenului de Bacalaureat 2014, cea de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, s-a incheiat fara prea multe emotii pentru candidatii din acest an. Cei mai multi elevi au declarat ca examenul a fost unul usor care nu i-a pus in dificultate.

Cum citesc bancile datele economice ale zilei si mai ales cum le interpreteaza

Intr-o zi cu putine anunturi pe plan global, Institutul National de Statistica a publicat datele privind productia industriala in aprilie. Aceasta a scazut cu 0. 3% luna/luna in timp ce a crescut cu 5. 9% an/an. Sectorul manufacturier a produs in ritm lunar cu 0. 1% mai mult si cu 7. 8% in ritm anual in timp ce productia tuturor celorlalte sectoare a scazut luna/luna. Fata de luna corespunzatoare a anului trecut productia industriei miniere a crescut cu 5. 9% in timp ce productia in sectorul energetic s-a contractat cu 8. 4%, se arata in raportul zilnic al Piraeus Bank.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )