Libnet.ro
UNICEF

10:30

NATO a infiintat un telefon rosu cu armata rusa pentru prima data dupa Razboiul Rece

Adevărul Adevărul,
NATO a infiintat un telefon rosu cu armata rusa pentru prima data dupa Razboiul Rece

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung. continuă pe Adevărul

NATO a infiintat un telefon rosu cu armata rusa pentru prima data dupa Razboiul Rece

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung in pagina electronica de astazi, citat de Mediafax.

NATO a infiintat un telefon rosu cu Rusia pentru prima data dupa Razboiul Rece

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine.

NATO a infiintat un telefon rosu, pentru a comunica cu armata rusa

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung, informeaza Mediafax.

Telefonul rosu, infiintat pentru prima data dupa Razboiul Rece: NATO are o linie militara directa cu armata rusa

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, ca urmare a tensiunilor tot mai puternice cu.

China si Rusia vor derula exercitii militare comune in Marea Mediterana, pentru prima oara in istorie

Nave din China si Rusia vor efectua pentru prima oara in istorie exercitii militare comune in marea Mediterana la jumatatea lunii mai, a anuntat joi ministerul ministerul chinez al Apararii, scrie Associated Press, care noteaza ca acest anunt este cea mia recenta expresie a dezvoltarii parteneriatului informal dintre Moscova si Beijing.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )