Libnet.ro
UNICEF

08:00

Telefonul rosu, infiintat pentru prima data dupa Razboiul Rece: NATO are o linie militara directa cu armata rusa

B1 B1,
Telefonul rosu, infiintat pentru prima data dupa Razboiul Rece: NATO are o linie militara directa cu armata rusa

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, ca urmare a tensiunilor tot mai puternice cu. continuă pe B1

NATO a infiintat un telefon rosu cu Rusia pentru prima data dupa Razboiul Rece

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine.

NATO a infiintat un telefon rosu cu armata rusa pentru prima data dupa Razboiul Rece

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung in pagina electronica de astazi, citat de Mediafax.

NATO a infiintat un telefon rosu cu armata rusa pentru prima data dupa Razboiul Rece

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Telefonul Rosu: NATO are din nou legatura directa cu Armata Rusiei

Tensiunile dintre NATO si Federatia Rusa au atins un nivel nemaiintalnit in ultimii ani. Alianta reactioneaza si instaleaza, pentru prima data de la sfarsitul Razboiului Rece, o linie directa de comunicatii cu statul major rus pentru situatii de criza, informeaza Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung FAS). Intre timp, relateaza Newsweek, Finlanda strange informatii despre cei 900. 000 de rezervisti de care dispune.

Romania participa pentru prima data la editia internationala a competitiei World Entrepreneur Of The Year, de la Monte Carlo

Romania va participa, in premiera, la editia internationala a competitiei World Entrepreneur Of The Year, in iunie 2015, la Monte Carlo. in cadrul evenimentului, tara noastra va fi reprezentata de.

Pentru prima data in istoria Galei Premiilor UNITER, publicul poate cumpara bilete

Pentru prima data in istoria Galei Premiilor UNITER, cei interesati sa participe la festivitatea de decernare a celor mai importante distinctii din lumea teatrului romanesc pot cumpara bilete la evenimentul care se va desfasura pe data de 25 mai, la Sala Mare a Teatrului national din Bucuresti.

Ziua Star Wars, sarbatorita pentru prima data si in Romania. Cum a devenit ziua de 4 mai o sarbatoare a fanilor seriei

Ziua Star Wars, in care fanii celebreaza toate lucrurile ce formeaza universul celebrei francize cinematografice, va fi sarbatorita pentru prima data si in Romania, pe 4 mai, intre orele 15:00 si 20:00, la Grand Cinema More din Baneasa Shopping City Bucuresti).

China si Rusia vor derula exercitii militare comune in Marea Mediterana, pentru prima oara in istorie

Nave din China si Rusia vor efectua pentru prima oara in istorie exercitii militare comune in marea Mediterana la jumatatea lunii mai, a anuntat joi ministerul ministerul chinez al Apararii, scrie Associated Press, care noteaza ca acest anunt este cea mia recenta expresie a dezvoltarii parteneriatului informal dintre Moscova si Beijing.

NATO a infiintat un telefon rosu, pentru a comunica cu armata rusa

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung, informeaza Mediafax.

Floyd Mayweather, prima reactie dupa meciul cu Manny Pacquaio

Vedeti mai jos ce a declarat Floyd Mayweather dupa victoria obtinuta la puncte in fata lui Manny Pacquaio in cel mai asteptat meci de box al ultimilor ani.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )