Libnet.ro
UNICEF

08:30

NATO someaza Rusia sa respecte Acordul de la Minsk

Adevărul Adevărul,
NATO someaza Rusia sa respecte Acordul de la Minsk

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a indemnat, miercuri, Rusia sa inceteze sustinerea acordata insurgentilor ucraineni, sa retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa faciliteze respectarea Acordului de la Minsk, conform International Business Times. continuă pe Adevărul

Secretarul general NATO someaza Rusia

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a indemnat, miercuri, Rusia sa inceteze sustinerea acordata insurgentilor ucraineni, sa retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa faciliteze respectarea Acordului de la Minsk, conform International Business Times, citat de Mediafax.

UPDATE NATO cere Rusiei sa-si retraga toate fortele din Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut miercuri Rusiei sa-si retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa stopeze sustinerea acordata separatistilor, scrie AFP.

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg: NATO nu cauta confruntarea cu Rusia. Ucraina trebuie sa ramana o tara independenta si suverana

Secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, a afirmat ca Aliantia Nord-Altantica nu cauta confruntarea cu Rusia, apreciind ca Acordurile de la Minsk sunt un pas in directia buna. Oficialul a.

Secretarul general al NATO: Ucraina trebuie sa ramana independenta si suverana. Nu cautam confruntarea cu Rusia

Aliantia Nord-Altantica nu cauta confruntarea cu Rusia si acordurile de la Minsk sunt un pas in directia buna, a declarat secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg potrivit cotidianului rus.

Secretarul general al NATO: Somez Rusia sa isi retraga toate fortele din estul Ucrainei

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a somat, miercuri, Rusia, sa isi retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa puna capat saprijinului acordat separatistilor prorusi, relateaza AFP. Somez.

Secretarul general NATO condamna atacurile de la Copenhaga

Secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, a condamnat ferm, duminica, atacurile teroriste comise in weekend la Copenhaga asupra unei societati daneze libere si comunitatii evreiesti si a transmis condoleante familiilor victimelor, potrivit site-ului Aliantei, citat de Mediafax.

ONU a adoptat rezolutia care aproba Acordul Minsk 2

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat in unanimitate, marti, rezolutia care aproba Acordul de la Minsk, semnat la 12 februarie de Grupul de contact privind criza din Ucraina sub medierea lui Fancois Hollande, Vladimir Putin, Petro Porosenko si Angela Merkel, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )