Libnet.ro
UNICEF

14:00

Secretarul general al NATO: Somez Rusia sa isi retraga toate fortele din estul Ucrainei

B1 B1,
Secretarul general al NATO: Somez Rusia sa isi retraga toate fortele din estul Ucrainei

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a somat, miercuri, Rusia, sa isi retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa puna capat saprijinului acordat separatistilor prorusi, relateaza AFP. Somez. continuă pe B1

Secretarul general NATO someaza Rusia

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a indemnat, miercuri, Rusia sa inceteze sustinerea acordata insurgentilor ucraineni, sa retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa faciliteze respectarea Acordului de la Minsk, conform International Business Times, citat de Mediafax.

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg: NATO nu cauta confruntarea cu Rusia. Ucraina trebuie sa ramana o tara independenta si suverana

Secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, a afirmat ca Aliantia Nord-Altantica nu cauta confruntarea cu Rusia, apreciind ca Acordurile de la Minsk sunt un pas in directia buna. Oficialul a.

Secretarul general NATO condamna atacurile de la Copenhaga

Secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, a condamnat ferm, duminica, atacurile teroriste comise in weekend la Copenhaga asupra unei societati daneze libere si comunitatii evreiesti si a transmis condoleante familiilor victimelor, potrivit site-ului Aliantei, citat de Mediafax.

NATO someaza Rusia sa respecte Acordul de la Minsk

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a indemnat, miercuri, Rusia sa inceteze sustinerea acordata insurgentilor ucraineni, sa retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa faciliteze respectarea Acordului de la Minsk, conform International Business Times.

Secretarul general al NATO: Ucraina trebuie sa ramana independenta si suverana. Nu cautam confruntarea cu Rusia

Aliantia Nord-Altantica nu cauta confruntarea cu Rusia si acordurile de la Minsk sunt un pas in directia buna, a declarat secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg potrivit cotidianului rus.

UPDATE NATO cere Rusiei sa-si retraga toate fortele din Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut miercuri Rusiei sa-si retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa stopeze sustinerea acordata separatistilor, scrie AFP.

China si Rusia isi intaresc cooperarea in aviatie, industrie spatiala si finante

Vicepremierul chinez, Cheng Guoping, a explicat ca statul isi doreste intarirea parteneriatului strategic cu Rusia in domenii precum finantele dar si dezvoltarea in domeniul spatial si.

GIGANTII din Rusia isi indreapta atentia spre Mexic

Ambasadorul Mexicului in Rusia, Ruben Beltran Guerrero, a anuntat ca gigantii LUKoil, Gazprom si Rosneft au exprimat interes pentru mai multe proiecte in energie, in Mexic. Rusia inca nu investeste.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )